fbpx

8 tips om je kersttafel mooi aan te kleden

Het is alweer bijna Kerstmis: uitgebreid tafelen met heerlijk eten, veel wijn en elkaar de mooiste cadeautjes geven. Maar hoe zorg je er nou voor dat jouw kersttafel oogverblindend is? In de WENDY-shop staan verschillende producten waarmee je jouw tafel mooi aan kan kleden voor de mooiste dagen van het jaar. Wij hebben wat leuke tafelaccessoires op een rijtje gezet:

Gouden bordjes

Geef je kersttafel een glamoureus tintje met deze imperfect borden van &k amsterdam. Deze handgeschilderde bordjes hebben een diameter van 15,5, 18,5 en 22 cm en zijn gemaakt van porselein. (klik op de foto)

bordjes 8 tips om je kersttafel mooi aan te kleden

Kandelaar met glas

Goud mag best met kerst. Deze kandelaar is super leuk om de kersttafel mooi mee aan te kleden. Een leuk idee is om er een paar op tafel te zetten met een warme kleur kaars erin, bijvoorbeeld donkerrood. (klik op de foto)

kandelaar

 

Wijne Kerst

Bij Kerstmis hoort wijn. Deze wijnglazen hebben een uniek design en zijn handgeblazen. Ze zijn onderdeel van de karakteristieke Ultima Thula serie die geïnspireerd is op het smeltende ijs in Lapland. Ze hebben een inhoud van 160 ml. (klik op de foto)

wijnglaasjes

Schitterend tafelkleed

Een tafelkleed mag niet ontbreken bij het aankleden van een feestelijke kersttafel. Dit tafelkleed van Sissy-Boy is van katoen met een all-over sterrenborduursel. Het tafelkleed heeft afmetingen van 170×250 cm. (klik op de foto)

tafelkleed

Rietjes

Deze set van 30 rietjes met gouden sterren is ideaal voor aan de feestelijke kersttafel. Ook leuk om bij binnenkomst van familie en vrienden een lekker drankje te serveren.  (klik op de foto)

rietjes

Kandelaar maan en ster

Deze kandelaar van Sissy-boy is typisch kerst! (klik op de foto)

kandelaar

Surprise!

Deze feestelijke en decoratieve crackers zijn handgemaakt en bevatten een grapje, een feesthoed en een verrassingscadeau. Leuk om voor het eten bij iedereen op zijn bord te leggen! (klik op de foto)

crackers

Tafelloper

Liever een tafelloper in plaats van een tafelkleed? Deze van de Hema met (wederom) sterren is super feestelijk! (klik op de foto)

tafelloper

Nog meer inspiratie nodig?WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF