fbpx

6 najaarstips voor een stralende huid

Net als onze auto heeft ook onze huid soms groot onderhoud nodig. De herfst is daar de perfecte tijd voor. Na een zomer vol zon, zee en strand, waar onze huid het soms zwaar te verduren had, is het tijd voor een APK-beurt voor je huid. Zes najaarstips voor een stralende huid. 

1. Peelen, peelen, peelen

Met het begin van de herfst, start ook het peelingseizoen. Regelmatig dode huidcellen verwijderen zorgt ervoor dat je huid lekker gezond en zacht wordt. Probeer voor je gezicht korrelscrubs te vermijden, deze kunnen irritatie aan de talgklieren veroorzaken. Beter is het om een zachte peeling met een enzymatische werking te gebruiken of bijvoorbeeld een amandelzuurpeeling. Amandelzuur is één van de meest bewezen, natuurlijke ingrediënten tegen pigment(vlekken). De Primum Elixer van hannah is een milde peeling, zodat het geen roodheid veroorzaakt en een minimale irritatiekans geeft. Het zorgt daarentegen wel voor een maximale effectiviteit en huidverbetering.

2. Aan het zuurstof!

Zuurstof doet leven en is broodnodig voor een gezonde huid, want een huid die te weinig zuurstof krijgt, wordt grauw. Daardoor krijg je een vermoeide uitstraling en dat is nou net wat je natuurlijk niet wilt. Zuurstof is nodig voor een gezonde celstofwisseling. Om dit te stimuleren kun je een doorbloedingscrème gebruiken, zoals hannah Cell Active. Dit therapeutische product zorgt dat de doorbloeding in de huid op een zeer krachtige wijze wordt gestimuleerd waardoor je weer een frissere teint krijgt.

3. Schud je cellen wakker

Wat ook goed helpt is een bindweefselmassage. Dit werkt niet alleen huidverbeterend, maar ook zeer ontspannend. Daarmee schud je de cellen in je huid helemaal ‘wakker’ en blaas je ze dus ook nieuw leven in! Door daarnaast de Oxys Genes dagelijks te gebruiken geef je je huid een extra zuurstofboost, waardoor deze gezonder en vitaler wordt, steviger en veerkrachtiger voelt en er frisser, goed doorbloed en stralend uitziet. Dankzij deze dag- en nachtcrème creëer je dat gezond blozende effect alsof je net een boswandeling hebt gemaakt! En als dat nog niet voldoende is breng dan zelf wat extra kleur aan met de Touch of Colour.

4. Een ware dorstlesser

In de zomer onttrekt de zon veel vocht aan je huid. Je kent het gevoel: je huid wordt droog en trekkerig. Om de dorst van je huid te lessen zijn er de Vitamin Complex en de Sparkling Spray. Deze unieke spray’s bevatten beide ingrediënten om de huid te herstellen, kalmeren én te voorzien van de juiste voeding. Als je deze sprays aanbrengt voordat je je crème aanbrengt heb je beduidend minder crème nodig en blijft je crème ook niet als een laagje op je huid liggen. Deze wordt juist volledig opgenomen door de voorbereiding die je zelf hebt getroffen met jouw spray.

5. Bescherm je DNA

Zonnen zorgt ervoor dat het DNA van je huidcellen verandert. Gelukkig kent je lichaam een DNA-herstelmechanisme en kan deze, wanneer je verantwoord met de zon omgaat, het veranderde DNA gewoon herstellen. De hannah Skin Conditioner bevat een uniek ingrediënt genaamd Golden Seaweed. Dit beschermt het DNA tegen de schadelijke invloeden van de zon. Hoewel tijdens de herfst de zonkracht beduidend minder is, laat de zon zich nog regelmatig zien. De Skin Conditioner is speciaal ontwikkeld om voor elke denkbare huidconditie optimaal herstel te geven. Door de combinatie van huidherstellende ingrediënten werkt de Skin Conditioner beschermend tegen vochtverlies en invloeden van buitenaf. Ook wordt hierdoor het verouderingsproces vertraagd.

6. Laat je adviseren

Ben jij benieuwd welke producten nu het meest geschikt zouden zijn voor jouw huid? hannah huidcoach kan je hierbij helpen. Om je huid optimaal te kunnen verbeteren is het belangrijk dat de producten die je gebruikt nauwkeurig worden afgestemd op je actuele huidconditie, want dit kan gedurende het jaar veranderen vanwege allerlei in- en externe invloeden. Met de overgang naar elk nieuw seizoen is het zorgvuldig meten van je huidconditie een essentiële stap in huidverbetering! hannah meet met een speciaal apparaat het vocht- en vetgehalte, de pH-waarde, het pigment en de irritatie van je huid. Op basis van die analyse kan de huidcoach je voorzien van een passend advies op basis van wat jouw huid écht nodig heeft.

Benieuwd naar welke hannah huidcoaches er bij jouw in de buurt zit? Ga dan naar onze salonlocator en laat je adviseren.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF