fbpx

5 tips voor een heerlijk me-time moment

De drukke feestdagen zitten er weer op! Aan de ene kant erg jammer, maar toch is een beetje rust ook wel even lekker. Wij houden er wel van om af en toe wat tijd voor onszelf te nemen. Om het nieuwe jaar goed te beginnen hebben wij daarom 5 tips voor het ultieme me-time moment. 

1. Yoga

Yoga is enorm goed voor je als je even lekker wilt ontspannen. Met yoga maak je jouw hoofd goed leeg en het is ook nog eens gezond voor je lichaam! Binnen de yoga, meditatie of mindfulness heb je heel veel ontspanningsoefeningen. Het helpt onder andere om minder stress te ervaren. Doormiddel van deze oefeningen leer jij jouw lichaam te schakelen tussen inspanning en ontspanning.

Yoga

2. Film of serie kijken

Niets is fijner dan een hele dag lekker op de bank zitten en jouw favoriete film of serie te kijken! Alleen wat hier heel belangrijk aan is, is dat je dit voor jezelf moet inplannen. Als je dit niet inplant komt hier ook niks van terecht. Dus plan jouw vrije middag in en ga met een lekker stukje chocolade heerlijk van jouw favoriete film of serie genieten!

3. Wandeling in de natuur

Voor de ultieme ontspanning is een wandeling in de natuur dé oplossing! Uit onderzoek blijkt dat tijd in de natuur doorbrengen je bloeddruk kan verlagen, je stress kan verlichten en je immuunsysteem kan versterken. Daarnaast kan het ook je concentratie, energie en creativiteit stimuleren. Dit is dus de perfecte ontspanning en je bent ook nog eens gezond bezig voor je lichaam!

Boswandeling

4. Spa dagje

Even een heerlijk dagje jezelf laten verwennen doet iedereen goed. Je bent daar totaal afgesloten van de buitenwereld waardoor je echt even tot rust komt. In de spa of een wellness resort kun jij jezelf helemaal overgeven aan de ontspanning.

 5. Un-plug

Even je telefoon uitzetten: dat is zo makkelijk nog niet. De druk van social media is erg hoog, iedereen wilt up-to-date blijven van elkaars leven. Daarom is het af en toe goed voor jezelf om de rust op te zoeken en je telefoon uit te zetten. Spreek wat regelmatiger af met vriendinnen waarbij je dan met elkaar goed bijpraat. En dan bedoelen we écht praten, en niet via internet.

Un plug

Ben jij toe aan een dagje sauna? Wij hebben hier 5 redenen waarom jij jezelf een saunabezoek cadeau moet doen! WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF