fbpx

5 tips om energiek het najaar in te gaan

Heb jij deze zomer ook zo veel leuke activiteiten gedaan en wil je deze zomerse energie vasthouden in het najaar? Juist als het wat kouder en donkerder wordt, is het een goed idee om wat leuke activiteiten in je agenda te zetten waar je energie van krijgt. Van ontspannen tot actieve activiteiten voor met het hele gezin, wij geven 5 leuke tips! 

1. Detoxen met Fittergy Vegan Switch

Als je vaak vermoeid bent, zouden afvalstoffen in je lichaam de boosdoener kunnen zijn. Tijdens deze 10-daagse detox reinig je je lichaam van opgeslagen afvalstoffen door plantaardig te eten, voedingssupplementen, meer te bewegen en een bezoekje te brengen aan een sauna. Gedurende het gehele traject word je persoonlijk begeleid door Li-Ann van State Of Mind Network.

KORTING: 10x € 25

2. Ontdek de kracht van ademen

Tijdens deze introductiesessie bij Mr. Breath krijg je de kans om te ervaren hoe je je ademhaling kunt gebruiken voor meer ontspanning en energie. Maak je hoofd eens lekker leeg. Lijkt dit je wel wat? Je kunt hier een introductiesessie van t.w.v. €79 winnen!

3. Pure Markt

Op deze reizende zondagsmarkt in Amsterdam vind je pure producten bij de producenten zelf. Ze kunnen je er dus alles over vertellen, van de ingrediënten en herkomst tot het productieproces. Haal hier je boodschappen, neem plaats op een terrasje en geniet van livemuziek.

4. Maak je eigen huidverzorging

In het najaar is je huid toe aan extra voedende verzorging. Hoe leuk is het om deze zelf te maken? Tijdens deze workshop bij DIYS Soap in Amsterdam maak je drie verschillende, 100 procent natuurlijke huidverzorgingsproducten. Ook leer je meer over de ingrediënten en wáárom deze goed zijn voor je huid.

5. Spa & wellness

De spa of een wellness is een heerlijk moment om jezelf even op te laden en ontspannen het najaar in te gaan. Ga een dagje relaxen en je kan weer door tot de volgende zomer. Het voelt als een cadeautje voor jezelf! Benieuwd waarom? Lees hier 5 redenen.

En nu genieten van al deze najaar activiteiten!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF