fbpx

5 signalen die je waarschuwen: pak een moment voor jezelf!

Herken je dat gevoel dat je tijd tekort komt? Je hebt 24 uur per dag om van alles te doen, maar zelfs met het dubbele aantal uren kom je waarschijnlijk niet uit. Altijd heb je nog wel iets te doen, altijd is er iemand die om aandacht vraagt en dan hebben we het nog niet eens over je drukke job gehad. Langzamerhand krijg je een aantal signalen door die duidelijk maken: ‘pak een moment voor jezelf!’ En wij denken dat een dagje sauna op dát punt, hét ultieme moment van ontspanning zal zijn. Denk je ook niet? Wij zetten de 5 signalen die je waarschuwen op een rij. Als je jezelf hierin herkent, is het aan te raden om te zorgen voor een beetje extra ‘me time.’

1. Het ‘Ik wil nooit meer mijn bed uit’- gevoel

De ochtend nadert, je wekker gaat af, je tikt nog een paar keer op de snoozeknop, maar het moment van opstaan komt er toch echt een keer aan. Je zou wel een partijtje kunnen huilen, zo moe voel je je. Houdt dit voor een langere tijd aan? Neem dit signaal dan serieus.

2. Het ‘Wat ging ik ook alweer doen’- gevoel

Je bent het gewoon vergeten. Je loopt naar je slaapkamer en eenmaal aangekomen staar je naar je bed en denk je: ‘Oplader? Sleutels? Wat ging ik nou toch pakken?’ Iedereen heeft daar weleens last van, maar komt dit een paar keer per dag voor? Dan zou je toch eens aan de bel moeten trekken.

3. Het ‘Kan iedereen even stil zijn’- gevoel

Al dat geluid, je kunt het niet meer aan. Door die fluitende man of vrouw in de supermarkt, kun je je niet meer concentreren op je boodschappenlijst. Je zou er wel wat van willen zeggen. Of je zit gezellig met je gezin te dineren waarbij de dag besproken wordt, en je vraagt of ze niet zoveel willen praten. Dat is niet echt normaal, ingrijpen dus!

4. Het ‘Kijk ik moeilijk?’- gevoel

De hele dag ben je aan het zuchten en heb je een frons op je voorhoofd. En dit blijft niet onopgemerkt want vervolgens vraagt je geliefde: ‘Wat is er met jou aan de hand? De hele dag hoor ik je steunen en kreunen met een gefronst voorhoofd…’ Ook dan is het de hoogste tijd om een moment van ontspanning in te lassen.

5. Het ‘Ik bestel wel een snelle hap’- gevoel

Na een dag werken kom je thuis en vervolgens heb je echt geen zin meer om ook nog een lekker en gezond maaltje te koken. ‘Dan bestellen we toch gewoon een pizza met veel groenten!’ Voor een keer kan dat geen kwaad, maar van zo’n vette hap krijg je geen energie. ‘Waar krijg ik dan wel energie van?’ Nou, eigenlijk is het heel simpel: rust!

Creëer eenvoudig dat ultieme rustmomentje in je drukke leven: sauna per minuut!

Even tot rust komen en opwarmen in een van de sauna’s of luxe baden. Via www.saunaperminuut.nl is het nu mogelijk om alleen te betalen voor de tijd dat je op locatie bent geweest. Dat is handig! Het saunatarief wordt berekend uitgaande van 8 eurocent per minuut met als maximum de normale dagprijs. Zo hoef je vooraf geen websites of actiepagina’s af te zoeken naar goede prijsacties. Je doet een rondje sauna voor minder dan €7,50 en zelfs als je besluit om er toch nog een hele dag óf avond van te maken, kan dat zorgeloos. Er zijn maar liefst 25 resorts door heel Nederland dus neem snel een kijkje op de website van Select Wellness en reserveer jouw ontspanningsmomentje!

Sauna per minuut is een initiatief van Select Wellness Group

 

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF