fbpx

5 boeken die je zelfontwikkeling stimuleren

Ongeacht of je lekker in je vel zit of bezig bent met uitdagende en leuke dingen, zijn er momenten in je leven dat jij het gevoel hebt dat je even helemaal vastloopt. Om je hiermee te helpen delen wij 5 boeken die je kunt lezen om je zelfontwikkeling te stimuleren en weer gemotiveerd te raken.

1. Brain balance – Charlotte Labee

Als jij echt in jezelf wilt investeren en je ontwikkeling op alle fronten wilt stimuleren, dan is dit boek zeker iets voor jou. Charlotte leert je hoe je met haar Golden Growth methode gelukkiger kunt worden. Daarnaast deelt ze ook haar persoonlijke ervaringen met jou. Het boek bevat onder andere een 6-stappenplan om binnen 60 dagen in balans te komen, kennis over je brein, duidelijkheid over het bereiken van je levensdoel en tools & motivatie om je dromen waar te maken.

2. De edele kunst van not giving a fuck – Mark Manson

In dit boek leer je hoe je om kunt gaan met tekortkomingen en tegenslagen in het leven. Dit boek gaat jou de moed geven om niet meer weg te rennen voor je angsten, fouten en onzekerheden, maar de pijnlijke waarheid onder ogen te komen. Het helpt je meer zelfvertrouwen te krijgen en te kiezen voor de dingen waar jij om geeft en niet waar een ander om geeft. Het boek zit vol met goede grappen, maar de theorie wordt voornamelijk ondersteund met wetenschappelijk onderzoek.

3. On top – Anna Nooshin

Heb jij inspiratie en motivatie nodig om ‘On Top’ te komen en al jouw dromen te verwezenlijken? Dan is deze inspiratiegids vol humor en herkenbare situaties echt iets voor jou! Voor iedereen die ambitie heeft en wel eens onzeker is, is dit een perfect boek. Je leest hoe een jeugd in in asielzoekerscentra, honderden obscure bijbaantjes, high end stages in New York en een low budget wereldreis hebben bijgedragen aan haar huidige succes. Je leert wat Anna heeft geleerd. Ongelooflijk inspirerend!

4. Het happiness project – Gretchen Rubin

Gretchen Rubin lijkt een perfect leven te hebben: een man, twee kinderen, een mooi huis en een goede baan. Het bleek echter dat ze toch niet zo gelukkig was als dat het leek. Ze besluit zich een jaar lang te wijden aan het vinden van geluk. Ze hoopt antwoord te krijgen op de vraag: heb je je geluk in eigen hand? Heb jij soms het gevoel dat je nog gelukkiger of vrolijker zou kunnen zijn? Dan is dit hét boek voor jou: het doet je lachen én nadenken en staat vol tips en adviezen om zelf aan de slag te gaan.

5. Master your mindset – Michael Pilarczyk

Master Your Mindset, Leef Je Mooiste Leven gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. Die combinatie maakt dit boek uniek. Het leven dat je op dit moment leidt en de persoon die je bent geworden zijn het resultaat van je gedachten en je beslissingen. Waarom doe je soms níet wat je wél zou willen doen? Het zijn belemmerende gedachten die je tegenhouden te doen wat je werkelijk wilt. Dit boek is zeker het lezen waard als jij jouw mogelijkheden wilt ontdekken om je dromen waar te maken en het beste uit jezelf te halen.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF