fbpx

3 tips voor een fijne kerst zonder stress

Kerst zonder stress

De feestdagen staan voor de deur; gezellig, maar vaak ook erg druk. Daarom drie tips om de feestdagen vanaf nu zonder stress te laten verlopen. Fijne relaxdagen!

Plannen

De laatste dagen voor Kerst zijn vaak het meest stressvol. Boodschappen doen, cadeautjes kopen, het huis klaarmaken voor visite en dat allemaal samen met de rest van Nederland. Maak dus een goede planning, bekijk of je sommige cadeautjes niet nog online kunt kopen, boodschappen plannen vroeg in de ochtend of juist later in de avond en laat je kinderen helpen met kleine klusjes in het huis.

Aanwezig

Het maakt niet uit of je nu naar een feest toe gaat of zelf een feest organiseert, maar zorg dat je aanwezig bent. Leg je telefoon eens aan de kant en geniet van de mensen om je heen, lach om een glas dat kapot valt en luister met aandacht naar je naasten.

Wandelen

Als je een stuk gaat wandelen kom je vaak tot rust, plan bewust momenten tijdens de feestdagen waarop je een stuk gaat wandelen. Of je dit alleen of samen doet maakt niet uit, wel is het is belangrijk dat je bewust gaat wandelen. Adem de frisse lucht in, observeer de bomen en de vogels en misschien ruik je wel echte dennengeur.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF