fbpx

13x redenen om vanavond nog samen het bed in te duiken

Heb jij het ook zo druk en kom je elke dag doodop thuis van werk? Wij begrijpen dat je dan niet in de stemming bent voor een vrijpartij. Wendy Online zet naast dit rijtje nog eens dertien redenen op een rij om juist wél elke avond samen het bed in te duiken.

1. Het is goed om voldoende tijd aan elkaar te besteden

Het is belangrijk om veel quality time door te brengen met z’n tweeën, maar hier is lang niet altijd tijd voor. Op deze manier besteed je toch nog elke avond tijd aan elkaar en delen jullie een intiem moment zonder een hele date te plannen.

2. Je voelt je meer tot elkaar aangetrokken

Bewezen is dat wanneer je vaker seks hebt, je meer verliefde gevoelens naar elkaar ontwikkelt. Je hebt er dus de hele dag profijt van, omdat je je meer tot elkaar aangetrokken voelt. Dit resulteert dan weer in samen lekker klef zijn en handjes vasthouden.

3. Als je het goed doet, heb je meteen een dagelijkse work-out in the pocket

Je hebt natuurlijk geen tijd om naast die baan, je gezin en huishouden ook nog te gaan sporten (tenzij je deze snelle work-out doet). Op deze manier heb je meteen een work-out te pakken en kun je er ook nog van genieten.

4. Het maakt je hoofd even leeg

Seks is een goede manier om al die stressgevoelens even los te laten en je hoofd leeg te maken na een lange werkdag. Je sluit je samen af van de wereld en dat is ook nodig in zo’n druk leven.

5. Jullie vertrouwensband groeit

Wanneer je je partner in bed vertrouwt, vertrouw je hem hoogstwaarschijnlijk ook in het dagelijks leven. Spring dus snel samen dat bed in en zorg dat je vertrouwensband op een (nog) hoger level komt.

6. Jullie bonden zonder te praten

Zonder ook maar iets te zeggen, kunnen jullie je met elkaar verbinden. Het zorgt ervoor dat je meer knuffelt, samen bent en er meer verbinding tussen jullie ontstaat.

7. Je maakt minder ruzie

Maken jij en je partner regelmatig ruzie over de meest onzinnige dingen? Als je vaker seks hebt, heeft dit als effect dat jullie minder ruzie maken en dat je je juist meer aangetrokken voelt tot je partner.

8. Je wordt creatiever

Seks zorgt ervoor dat je rechterhersenhelft meer op gang komt en dit betekent dat onder andere je creativiteit een boost krijgt. Als je zo vaak intiem bent samen, leer je elkaar immers veel beter kennen in bed en weet je beter wat de ander en wat jij zelf wil. Je durft ook meer te experimenteren en dat zorgt weer voor creativiteit in én uit bed.

9. Het is makkelijker te plannen dan een uitgebreide(re) date

Elke avond daten en tijd voor elkaar vrij maken is lastig. Op deze manier heb je toch elke avond even tijd om een romantisch moment met elkaar te delen.

10. Orgasmes

Moeten we nog meer zeggen? Seks is gewoon fantastisch.

11. Het is goed voor je immuunsysteem

Kan jouw immuunsysteem wel een boost gebruiken? Vergeet dan vooral niet om voldoende seks te hebben. Het maakt je vrolijker, blijer en je voelt je weer sexy. Nog meer manieren voor een verbetering van je immuunsysteem? Lees dit artikel eens.

12. Je wordt er blij van

Seks is natuurlijk een hartstikke goede mood booster. Hoe fijn is het als je partner vrolijker is en dat je weet dat dit door jou komt? Ook jezelf blij kunnen maken is altijd goed.

13. Het wordt routine

Wanneer je elke dag seks hebt, wordt het op een bepaald moment zo normaal dat het raar is om het niet te doen. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over de relatie tussen jou en je partner. Zolang je maar niet stopt.

En wat je na de seks doet? Lekker blijven liggen om te knuffelen, natuurlijk!

Bron: Huffington Post
Beeld: ShutterstockWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF