fbpx

Zuinig op je kerstspullen? Met deze praktische opbergboxen blijven ze het hele jaar veilig bewaard!

De feestmaand december is ingegaan en dat betekent dat het tijd is om de kerstsfeer in huis te halen! We tuigen de boom op met gezellige verlichting en onze mooiste kerstballen. Het is een feestelijke bezigheid, maar ook een hele klus. Zeker als je de kerstboom straks weer moet afbreken. Als je houdt van structuur en overzicht en zuinig bent op je kerstspullen, dan zijn de Sunware Kerst opbergboxen echt iets voor jou! Met deze opbergboxen blijven jouw favoriete kerstballen het hele jaar veilig en vocht- en stofvrij bewaard.  

Sunware biedt twee soorten kerstopbergboxen: de Q-line en de Nesta. Beide opbergboxen helpen je bij het organiseren van al je kerstspullen en zorgen voor overzicht. Door de transparante kleur van de box zie je in één oogopslag wat erin zit. Zo heb jij iedere kerstperiode je boom binnen no time opgetuigd en dat scheelt een hele hoop stress. Daarnaast kun je de boxen perfect opstapelen, wat een hoop opbergruimte in je kast scheelt. Dat willen we toch allemaal?

Q-line en Nesta Kerst opbergbox

Met de Q-line opbergbox kun je 125 kerstballen (Ø45-60mm) opbergen en veilig bewaren door de handige en stevige sluitclips. De Nesta opbergbox biedt ruimte voor 48 kerstballen (Ø70-80mm) en heeft twee extra vakken in de deksel die je via de bovenkant kunt openen. Op die manier kun je al je andere kerstversiering in dezelfde box opbergen. Hoe handig is dat? Bij beide boxen krijg je speciale kartonnen trays die als vakverdeling dienen om de kerstballen van elkaar te scheiden. Ze zijn makkelijk in elkaar te zetten en op elkaar te stapelen in de opbergbox. Met de trays berg je je kwetsbare items nóg veiliger op en gaat er niets stuk. Je kunt dus elk jaar je favoriete kerstballen weer in de boom hangen, mits je ze niet uit je handen laat vallen natuurlijk!

Bekijk via deze link hoe je de trays van de Sunware Kerst opbergboxen gemakkelijk in elkaar zet.

Wij houden wel van een geordende kast en vinden deze opbergboxen ideaal om onze kerstspullen mee op te ruimen. En niet alleen voor kerst zijn de boxen ontzettend handig, als je de speciale trays eruit haalt, kunt je er ook andere spullen in kwijt. Wat je er ook in wilt opbergen, het is een goede investering voor iedereen die naar een georganiseerd huishouden streeft!

De Sunware Kerst opbergboxen zijn te bestellen via deze link.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF