fbpx

Zoveel kledingstukken nemen wij vrouwen mee op vakantie, ahum…

Wat is jouw gok? Tien? Negentien? Vijftig? Op de website CheckandPack kun je voor je vakantie een persoonlijke inpaklijst invullen en al die lijstjes van vakantiegangers leveren interessante cijfertjes op… Zo kon de website namelijk precies analyseren hoeveel kledingstukken mannen en vrouwen gemiddeld meenemen op vakantie…

En wat blijkt? Maar liefst 63 (!) kledingstukken gaan mee in de koffer van een vrouw. Dat komt neer op een gemiddelde van 31 kilo om mee te slepen, tillen en sjouwen. Met dat aantal kun je ongeveer twee setjes kleding per dag aan!

Wat zit er dan in die koffer?

Gemiddeld gaan er vijf jurkjes mee en vier (!) paar schoenen. Vooral jonge vrouwen kunnen er wat van. Zij staan het vaakst op de luchthaven spullen over te hevelen van de ene naar de andere koffer.

Hoeveel kledingstukken mannen in hun koffer proppen?

Mannen daarentegen, zoals we ze uiteraard kennen, zijn met gemiddeld 29 kledingstukken wel tevreden. (Stiekem meer dan wij verwachtten…) Zouden wij vrouwen het kunnen? De helft minder meenemen. Of blijven we gewoon lekker slepen? Hebben we direct een goede workout te pakken!

Heb je toch nog ruimte over in je koffer? Dan weten wij nog wel wat spullen die niet mogen ontbreken in jouw koffer.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF