fbpx

Zomerspecial van Wendy met interview met Ruud en Olcay over het hebben van kanker

Hoera, vanaf vandaag ligt de lekker dikke zomerspecial met als thema Zomer van de vrijheid in de winkel. In de special delen Ruud de Wild en Olcay Gulsen voor het eerst hun gezamenlijke verhaal over kanker en de periode dat Ruud ziek was.

Met de special wordt het begin van de Zomer van de vrijheid ingeluid. In een essay over ‘Het nieuwe vrij zijn’ wordt stilgestaan bij de nieuwe inzichten die de coronapandemie ons heeft gegeven. Willen we nog wel terug naar het bizarre tempo waarin we voor de pandemie leefden, in een wereld van teveel prikkels en te drukke omgevingen, of kiezen we nu definitief voor meer stilte in ons bestaan? In drie zomercolumns laten ook Tooske Ragas, Fien Vermeulen en Fatima Moreira de Melo hun gedachten hier over gaan. Wat geeft hen echt geluk, waarin ligt werkelijke vrijheid?

‘Kanker heb je samen’

In tijden van liefde en corona kreeg kunstenaar/radio-dj Ruud de Wild onverwacht de diagnose kanker. Wat deed dat met hem en zijn partner, Olcay Gulsen? In de nieuwe zomerspecial vertellen ze voor het eerst openhartig hun verhaal over deze donkere en moeilijke periode. Hun relatie kwam erdoor in een snelkookpan. ‘Ik kan me voorstellen dat mensen ervan weglopen als de partner ernstig ziek wordt’, vertelt Olcay. ‘Dat je het niet trekt. Ik voelde alleen iets heel anders: ik ga jou hier doorheen loodsen. Ik dacht altijd dat ik iets egoïstisch had, egocentrisch was. Ik kwam er nu achter dat dit helemaal niet zo is. Dat verzorgende, dat onvoorwaardelijk er voor iemand zijn, had ik mezelf niet toegedicht. Maar het was er. Vanzelfsprekend.’

Wendy’s weg naar gezondheid

In dit nummer ook een groot interview met Wendy van Dijk zelf, over haar weg naar gezondheid. Ze vertelt hoe belangrijk gezonde voeding en bewegen voor haar is en hoeveel geluk ze daaruit haalt. ‘Mijn zendingsdrang voor gezond eten en bewegen komt vooral voort uit de grote transformatie die ik zelf heb ondergaan’, vertelt ze. ‘Ik heb zo aan den lijve ondervonden hoe gemakkelijk sommige dingen zijn aan te passen en wat voor grote gevolgen dat dan heeft. Daarom wil ik het zo graag delen.’ Wendy interviewde voor haar zomerspecial ook vier andere mensen over hún weg naar gezondheid. Ze hoopt daarmee haar lezers bij de hand te nemen en te inspireren tot een vitalere leefstijl.

Levensechte verhalen

Lukt het na groot verdriet nog om te geloven in de liefde? Drie vrouwen vertellen dat zij toch weer een nieuwe grote liefde vonden na een intens moeilijke periode. Ook interviewden we Aynur, Hedy en Nicola over hun ommekeer en het nieuwe pad dat zij insloegen. Daarnaast lees je in de zomerspecial heel veel tips en adviezen die jou nieuwe inzichten kunnen geven!

Koop nu de nieuwe zomerspecial van Wendy

De special Zomer van de vrijheid  ligt vanaf woensdag 7 juli in de winkel. Tevens is de special te koop via wendyonline.nl. Je koopt hem hier.

Zomerspecial Cover 01 Zomerspecial van Wendy met interview met Ruud en Olcay over het hebben van kanker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.



 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF