fbpx

Zomerhoroscoop Weegschaal: Tijd met je gezin hebben brengt je in balans

Er staat ons een heerlijke zomer te wachten. Wat hebben de sterren voor jou in petto? Astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis doet haar voorspelling voor jou op happy & healthy-gebied. Corine van Zoelen legt uit welke yogapose bij jouw sterrenbeeld past (illustratie gemaakt door Karmijn Simons). Bekijk hier de andere zomerhoroscopen.

Weegschaal: 23 september t/m 22 oktober

Happy Summer 2019

Er staat je een relaxte, sfeervolle, sociale en harmonieuze zomer te wachten, Weegschaal. En dat is precies waar jij intens naar verlangt. Er even tussenuit met je lief of gezin, weg van alle drukte en gedoe. Terug naar de basis. Afleiding is welkom en die vind je in de vorm van een exotische omgeving, verrassende, culturele uitstapjes en interessante ontmoetingen. Je kunt zomaar een nieuwe vriendschap sluiten. Ook kun je je shop-hart ophalen; op je vakantiebestemming kun je heerlijk struinen langs lokale marktjes of in trendy steden. Iets waar je intens van geniet en uren mee vol kunt maken.

Healthy Summer 2019

Helaas kun je deze zomer vatbaarder zijn voor infecties, virussen en bacteriën. Let dus goed op met wat je eet en drinkt in een ver land. Drink vooral geen water uit de kraan; neem de juiste voorzorgsmaatregelen. Verder zit je heerlijk in je vel. Vooral de tijd die je met je lief of gezin spendeert, brengt je volledig in balans. Je voelt de stress van de laatste tijd gewoon van je af glijden. Ook slaap je tijdens je vakantie een stuk beter, iets waar je al een tijdje mee worstelt. Het thuisfront en je werk tijdelijk laten voor wat ze zijn, is precies wat jij voor je health en welzijn nodig hebt.

Yogapose: De boom (Vrksasana)

Naast het feit dat een Weegschaal veel piekert, kan dit sociale teken ook last hebben van nieren, blaas en het bekken. Door deze yogapose te doen, werk je aan je (innerlijke) balans en evenwicht. Ook de wilskracht en het doorzettingsvermogen worden hierdoor versterkt.

weegschaal Zomerhoroscoop Weegschaal: Tijd met je gezin hebben brengt je in balansWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF