fbpx

Zomerhoroscoop Waterman: Je energielevel stijgt met de dag

Er staat ons een heerlijke zomer te wachten. Wat hebben de sterren voor jou in petto? Astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis doet haar voorspelling voor jou op happy & healthy-gebied. Corine van Zoelen legt uit welke yogapose bij jouw sterrenbeeld past (illustratie gemaakt door Karmijn Simons). Bekijk hier de andere zomerhoroscopen.

Waterman: 21 januari t/m 19 februari

Happy Summer 2019

Wil jij de ultieme zomer beleven, dan kun je dat het beste zelf regelen! Wacht niet op je lief of je reisgenoten om met iets te komen; neem het heft in eigen hand. Dan kun je het zo inrich- ten dat je er zelf helemaal happy van wordt. Voor je relatie is het een aanrader om een romantische bestemming te kiezen, je liefdesleven kan wel een oppepper gebruiken. Vooral de intimiteit mag een boost krijgen. Gelukkig gaat dat een stuk gemakkelijker wanneer je in een andere omgeving bent en wordt geprikkeld door zon, zee, strand en lange zwoele nachten.

Healthy Summer 2019

Als luchtteken denk je veel na en dat slaat soms om in gepie- ker. In de zomer van 2019 heb je daar veel last van, aangezien je een aantal belangrijke beslissingen wilt nemen en knopen moet gaan doorhakken. Helaas gaat dit weleens ten koste van je nachtrust, zeker wanneer je – zoals vaker – alles in je eentje op wilt lossen. Neem je lief of een goede vriendin in vertrouwen en praat erover. Hij of zij kan het van een andere kant bekijken en dat leidt tot nieuwe inzichten. Maak het jezelf niet te zwaar en vergeet vooral niet te genieten van je welverdiende hot summer break!

Yogapose: Neerkijkende hond (Adho Mukha Svanasana)

Door overmatig piekeren kan een Waterman snel overspannen raken. Een lage bloeddruk, zwakke enkels en spataderen kunnen eveneens een probleem zijn. Deze pose zorgt ervoor dat de hartslag rustiger wordt en dat er bloed naar het hoofd gepompt wordt. Hierdoor wordt de geest rustiger. Enkels en kuiten worden door deze pose ook versterkt.

waterman Zomerhoroscoop Waterman: Je energielevel stijgt met de dagWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF