fbpx

Zomerhoroscoop Vissen: Zet deze zomer alles rustig op een rijtje

Er staat ons een heerlijke zomer te wachten. Wat hebben de sterren voor jou in petto? Astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis doet haar voorspelling voor jou op happy & healthy-gebied. Corine van Zoelen legt uit welke yogapose bij jouw sterrenbeeld past (illustratie gemaakt door Karmijn Simons). Bekijk hier de andere zomerhoroscopen.

Vissen: 20 februari t/m 20 maart

Happy Summer 2019

Als sensitief waterteken ontvlucht jij graag de werkelijkheid en hoe kun je dat deze zomer beter doen dan door op een sfeervolle en romantische vakantie te gaan? Er zijn de laatste tijd allerlei ontwikkelingen in je leven geweest en daar wil je je graag even van terugtrekken. Om te bezinnen, tot jezelf te komen en alles rustig op een rijtje te zetten. De planeten beloven je deze kans, mits je initiatieven neemt om werkelijk weg te gaan. Blijf niet uit gemak thuis, maar boek een bestemming waar je hart sneller van gaat kloppen. Zoals een mooi wit Grieks eiland of een andere locatie aan zee. Dan kom je deze zomer volledig aan je trekken!

Healthy Summer 2019

Door alle ontwikkelingen in je leven zit je er soms even doorheen. Dan trek je je terug en daalt je energielevel naar een dieptepunt. Daarom is het zo belangrijk om alles tijdelijk even achter je te laten. Een andere omgeving kan je weer energie geven en nieuwe, frisse inzichten. Daarnaast is het zaak dat je weer meer tijd met je lief doorbrengt; ook daar knap je van op! Neem je deze adviezen ter harte, dan staat je een heerlijke, ontspannen en liefdevolle zomer te wachten en laad je je lege batterij weer op.

Yogapose: De Vis (Matsyasana)

Vissen zijn gevoelig en hebben vaak allergieën. Voeten zijn hun zwakke plek. Deze yogahouding kan je weerstand vergroten en (virus)infecties helpen weren. Deze pose is eveneens aan te raden bij een verstopte neus of om bloed naar het buikgebied te laten stromen.

vissen 1 Zomerhoroscoop Vissen: Zet deze zomer alles rustig op een rijtjeWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF