fbpx

Zomerhoroscoop Tweelingen: Gun jezelf de broodnodige me-time

Er staat ons een heerlijke zomer te wachten. Wat hebben de sterren voor jou in petto? Astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis doet haar voorspelling voor jou op happy & healthy-gebied. Corine van Zoelen legt uit welke yogapose bij jouw sterrenbeeld past (illustratie gemaakt door Karmijn Simons). Bekijk hier de andere zomerhoroscopen.

Tweelingen: 21 mei t/m 21 juni

Happy Summer 2019

Zowel voor je gezondheid als voor je peace of mind is het goed om deze zomer je koffers te pakken. Je hebt een drukke periode achter de rug en dan is het essentieel dat je tijd voor jezelf neemt. Je bent een sociaal dier en bent graag onder de mensen, maar in de zomer van 2019 is het aan te raden om alleen op reis te gaan. Je vakantiebeleving is dan totaal anders, zeer rustgevend en met sprankelende ontmoetingen en inzicht gevende gesprekken. Iets waar jij als leergierig luchtteken dol op bent. De plekken die je bezoekt, maken indruk op je en brengen je op nieuwe ideeën.

Healthy Summer 2019

Het is deze zomer belangrijk om de drukke voorjaarsperiode achter je te laten. Vooral de maand juli is zeer geschikt om tot rust te komen. Je rent nogal eens je gevoelens en emoties voorbij en dat kan zorgen voor wisselende stemmingen. Om dit te verwerken en in balans te brengen, is het goed om tijd te nemen voor je gedachten en ze op te schrijven. Of praat erover met je lief. Ga je eraan voorbij, dan kan dat nog een lange, onnodige nasleep hebben. Gun jezelf dus deze broodnodige me- time. Meditatie of yoga kan hier zeker bij helpen.

Yogapose: Partnerhouding (Borstopener)

Tweelingen hebben vaak aandoeningen aan de longen of luchtwegen, zoals een infectie of verkoudheid. Ook de armen zijn bij dit luchtige teken een zwakke plek. Deze yogahouding verruimt het borstgebied en kan daardoor de luchtwegen en de longen meer ruimte geven en ondersteunen.

tweelingen Zomerhoroscoop Tweelingen: Gun jezelf de broodnodige me-timeWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF