fbpx

Zomerhoroscoop Stier: Durf in het diepe te springen

Er staat ons een heerlijke zomer te wachten. Wat hebben de sterren voor jou in petto? Astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis doet haar voorspelling voor jou op happy & healthy-gebied. Corine van Zoelen legt uit welke yogapose bij jouw sterrenbeeld past (illustratie gemaakt door Karmijn Simons). Bekijk hier de andere zomerhoroscopen.

Stier:  21 april t/m 20 mei

Happy Summer 2019

Als rustig aardeteken ben jij als Stier gesteld op zekerheid en stabiliteit. Helaas is daar deze zomer weinig sprake van, maar dat mag de pret absoluut niet drukken. De planeten beloven juist bijzondere ontwikkelingen die je verder gaan brengen, mits je daar natuurlijk voor openstaat. Ook voor je relatie en een spannende ontmoeting staan de sterren gunstig. Het belooft voor jou op alle fronten een hete, mooie en onvoorspelbare zomer te worden. Het is essentieel dat je soms in het diepe durft te springen, want dan word je op prettige wijze verrast.

Healthy Summer 2019

Niet alles verloopt volgens plan, maar dat wil niet zeggen dat je er slechter uit komt of dat de veranderingen slecht gaan uitpakken. Integendeel. Fysiek gaat het supergoed met je, deze zomer; verpest dat niet met negatieve of sombere gedachten. Omarm de mooie nieuwe kansen en ontmoetingen, en relax op bourgondische wijze zoals alleen jij dat kunt. Proef lokale wijnen en streel je tong met exotische gerechten, dan kom je weer volledig tot je kalme zelf en kun je iedere uitdaging aan die op je pad komt.

Yogapose: Hoofd van de koe (Gomukhasana)

Stieren hebben bij stress vaak last van keelklachten, maar ook problemen aan nek, hals, schouders en tanden komen bij hen vaak voor. Deze yogapose kan de spanning uit het schoudergebied wegnemen, de borst verruimen en de rug rechter maken.

stier Zomerhoroscoop Stier: Durf in het diepe te springenWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF