fbpx

Zomerhoroscoop Steenbok: Kies een groene vakantiebestemming

Er staat ons een heerlijke zomer te wachten. Wat hebben de sterren voor jou in petto? Astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis doet haar voorspelling voor jou op happy & healthy-gebied. Corine van Zoelen legt uit welke yogapose bij jouw sterrenbeeld past (illustratie gemaakt door Karmijn Simons). Bekijk hier de andere zomerhoroscopen.

Steenbok: 22 december t/m 20 januari

Happy Summer 2019

Het jaar 2019 staat voor jou als Steenbok in het teken van veranderingen en je hebt de zomerperiode hard nodig om de juiste doelen te stellen. Hier krijg je gelukkig alle gelegenheid toe, zeker als je naar een rustige, groene vakantiebestemming vertrekt. Denk hierbij aan de bergen in Oostenrijk of de Dolomieten in Italië. Zolang je maar zorgt dat je regelmatig zen bent, zodat je naar je gevoel kunt luisteren. Verder belooft de zomer van 2019 mooie, diepgaande gesprekken met je lief, een onverwachte nieuwe liefde als je nog single bent, en heerlijke, tongstrelende gerechten.

Healthy Summer 2019

Als aardeteken vind je veranderingen ontzettend lastig. Sta je hier niet voor open of stel je je niet flexibel genoeg op, dan kun je deze zomer last krijgen van pijnlijke gewrichten of lichamelijke stijfheid. Je mag wat meer vertrouwen leren krijgen in de vernieuwingen die je krijgt aangereikt, dan is het gemakkelijker om met de veranderingen om te gaan en zul je je snel beter en soepeler voelen. Daarnaast is het belangrijk dat je je zorgen, twijfels en problemen deelt met iemand die je vertrouwt. Dat lucht zó op! Je hoeft niet alles alleen te dragen.

Yogapose: Losmaakoefeningen (Pawanmuktasana’s)

Een Steenbok kampt vaak met bot-, knie- en gewrichtsproblemen, en ook tanden kunnen issues geven. Deze pose zorgt ervoor dat je minder stijf wordt en dat je je spieren en gewrichten losmaakt. Kan ook ondersteunend werken bij reuma en artritis.

steenbok Zomerhoroscoop Steenbok: Kies een groene vakantiebestemmingWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF