fbpx

Zomerhoroscoop Schorpioen: Je hebt tijd nodig om bij te tanken

Er staat ons een heerlijke zomer te wachten. Wat hebben de sterren voor jou in petto? Astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis doet haar voorspelling voor jou op happy & healthy-gebied. Corine van Zoelen legt uit welke yogapose bij jouw sterrenbeeld past (illustratie gemaakt door Karmijn Simons). Bekijk hier de andere zomerhoroscopen.

Schorpioen: 23 oktober t/m 22 november

Happy Summer 2019

Een ontspannen break is voor jou deze zomer geen luxe, maar een must! Je hebt de afgelopen tijd keihard gewerkt en je hebt amper tijd voor jezelf genomen of kunnen genieten. Die kans krijg je gelukkig in de zomer van 2019, dus pak dat aan. Boek een comfortabel hotel in een land naar keuze, waar je kunt duiken of snorkelen. Een plek waar je op lange, zwoele avonden een exotische cocktail drinkt, samen met je lief of vriendinnen. Het is belangrijk dat je je verantwoordelijkheden tijdelijk loslaat en gaat genieten van een relaxte vakantie.

Healthy Summer 2019

De druk moet deze zomer echt even van de ketel, Schorpioen. Je kunt niet altijd ‘aan’ staan. Al heb je een lange adem, ook jij hebt tijd nodig om bij te tanken en jezelf te voorzien van nieuwe energie. Die mogelijkheid krijg je als je ertussenuit gaat. Al is het maar een weekje. Wanneer je daaraan toe kunt geven, kom je als herboren terug van je vakantie en kun je er in het najaar weer volop tegenaan. Met frisse ideeën en energie. Blijf je gewoon door hobbelen, dan kom je jezelf zo rond september tegen en dat is echt niet nodig.

Yogapose: De schouderstand (Sarvangasana)

Schorpioenen hebben vaak last van de menstruatie en van pijn in de onderrug of geslachtsorganen. Bij het uitvoeren van deze yogapose worden je onderrug en onderlichaam ontlast en dat geeft ruimte en extra energie. Tijdens de menstruatie kun je deze pose beter niet doen.

schorpioen Zomerhoroscoop Schorpioen: Je hebt tijd nodig om bij te tankenWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF