fbpx

Zomerhoroscoop Ram: Je energielevel stijgt met de dag

Er staat ons een heerlijke zomer te wachten. Wat hebben de sterren voor jou in petto? Astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis doet haar voorspelling voor jou op happy & healthy-gebied. Corine van Zoelen legt uit welke yogapose bij jouw sterrenbeeld past (illustratie gemaakt door Karmijn Simons). Bekijk hier de andere zomerhoroscopen.

Ram: 21 maart t/m 20 april

Happy Summer 2019

Deze zomer verdwijnt eindelijk je innerlijke onrust. De grilli- ge planeet Uranus verlaat dan na een zeer lange tijd je teken en hierdoor kun je lekker relaxen op je vakantiebestemming. Je bent veel beter in staat om te genieten van je welverdiende summer break dan in voorgaande jaren het geval was. Soms wordt het zelfs een tikkeltje saai en verveel je je. Kom dan in actie: ga aquajoggen bij het hotel, maak een wandeltocht door de bergen… wat het ook is waar jij enthousiast van wordt. Verder staan er een paar toffe party’s gepland deze zomer, waar je helemaal op los kunt gaan.

Healthy Summer 2019

Doordat onruststoker Uranus je teken heeft verlaten, kom je steeds beter in je Rammenvel te zitten. In augustus bereik je wat dat betreft een hoogtepunt. Je weerstand is dan enorm versterkt en je bent veel minder vatbaar voor infecties of blessures. Ook je energielevel stijgt met de dag. Hierdoor ben je in staat om lekker actief te zijn op vakantie of vol goede moed aan iets nieuws te beginnen. Je weet daarbij een goede balans te vinden tussen in- en ontspanning en dat helpt je ook na de zomer positief op de been te blijven.

Yogapose: Oogyoga

De zwakke plekken van de Ram zijn hoofd en ogen, vooral wanneer er stress in het spel is. Oogyoga-oefeningen helpen om mentale spanningen los te laten en de oogspieren te versterken. Deze yogapose kan hoofdpijn en vermoeide ogen helpen voorkomen.

ram Zomerhoroscoop Ram: Je energielevel stijgt met de dagWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF