fbpx

Zomerhoroscoop Maagd: Even ver weg van de dagelijkse sleur

Er staat ons een heerlijke zomer te wachten. Wat hebben de sterren voor jou in petto? Astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis doet haar voorspelling voor jou op happy & healthy-gebied. Corine van Zoelen legt uit welke yogapose bij jouw sterrenbeeld past (illustratie gemaakt door Karmijn Simons). Bekijk hier de andere zomerhoroscopen.

Maagd: 24 augustus t/m 22 september

Happy Summer 2019

Er staan deze zomer spetterende evenementen voor je op het programma. Zeker als je veel met vriendinnen onderneemt, wordt het supergezellig. Je ontdekt hippe nieuwe cocktails en ontmoet inspirerende mensen. Toch is het goed om ook met je lief op vakantie te gaan. Je relatie heeft aandacht nodig en waar kan dat beter dan op vakantie? Ver weg van de dagelijkse sleur met vaak veel betere omstandigheden, zoals zon, zee of strand en warme temperaturen. Neem dan samen met je lief jullie relatie onder de loep en zeg eerlijk wat anders kan. Dat komt jullie liefde alleen maar ten goede, ook na de summer break.

Healthy Summer 2019

Je gaat positief de zomer van 2019 tegemoet. Voor je gevoel heb je je leven prima op de rit. Dat is ook zeker zo. Doordat je graag actief bezig bent, kun je deze zomer wel overmoedig worden en iets te enthousiast gaan raften, fietsen of bergbeklimmen. De kans op een blessure of fikse spierpijn is dan groot. Bereid je daarom goed voor en zorg voor een gedegen warming-up. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Wanneer je hier rekening mee houdt, staat niets een super healthy en happy zomer in de weg.

Yogapose: Wisselende neusademhaling (Nadi Sodhana)

De nerveuze en precieze Maagd heeft vaak last van (spijs-) verteringsproblemen. Deze pose brengt de linker- en rechterhersenhelft in balans, wat zeer ontspannend kan werken op lichaam en geest.

maagd Zomerhoroscoop Maagd: Even ver weg van de dagelijkse sleurWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF