fbpx

Zomerhoroscoop Leeuw: Verandering van omgeving doet je goed

Er staat ons een heerlijke zomer te wachten. Wat hebben de sterren voor jou in petto? Astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis doet haar voorspelling voor jou op happy & healthy-gebied. Corine van Zoelen legt uit welke yogapose bij jouw sterrenbeeld past (illustratie gemaakt door Karmijn Simons). Bekijk hier de andere zomerhoroscopen.

Leeuw: 23 juli t/m 23 augustus

Happy Summer 2019

In augustus staan de planeten Mars en Venus in je teken en dat betekent een hete zomer vol passie en romantiek! Ben je single, dan heb je aan aandacht geen gebrek en heb je de dates voor het uitkiezen. Het maakt niet uit of je thuisblijft of op vakantie gaat. Ben je reeds happy met je lief, dan keert de intimiteit volledig terug en groeien jullie weer naar elkaar toe. Het is zaak dat je het thuisfront verlaat en naar een zonnige bestemming vertrekt. Het haalt je tijdelijk uit de dagelijkse sleur, en verandering van omgeving doet je goed. Het helpt je ook je werk los te laten, want dat is nogal lastig voor je. Je mag rekenen op een zwoele en inspirerende zomer, waarin je weer helemaal tot jezelf komt.

Healthy Summer 2019

Het is belangrijk dat je deze zomer je innerlijke balans herstelt. Je bent zoveel met je carrière bezig geweest, dat je je innerlijke welzijn een beetje verwaarloosd hebt. Gelukkig krijg je tijdens je vakantie alle gelegenheid om hiermee te dealen. Laat alles wat je gedaan hebt rustig de revue passeren en maak daar je aantekeningen bij. Onder invloed van de warme zon en luxe ontspanning, kun je alles objectief bekijken en nieuwe plannen maken. Een manier van werken die niet ten koste gaat van jezelf.

Yogapose: De leeuwademhaling (Simhasana)

Het hart, een hoge bloeddruk en de bovenrug zijn de zwakke plekken bij de Leeuw. Deze yogaoefening zorgt ervoor dat je spanningen los kunt laten en dat je lichaam goed doorbloed raakt.

leeuw 1 Zomerhoroscoop Leeuw: Verandering van omgeving doet je goedWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF