fbpx

Zomerhoroscoop Kreeft: Je wordt omringd door vrienden en familie

Er staat ons een heerlijke zomer te wachten. Wat hebben de sterren voor jou in petto? Astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis doet haar voorspelling voor jou op happy & healthy-gebied. Corine van Zoelen legt uit welke yogapose bij jouw sterrenbeeld past (illustratie gemaakt door Karmijn Simons). Bekijk hier de andere zomerhoroscopen.

Kreeft: 22 juni t/m 22 juli

Happy Summer 2019

Als Kreeft kun jij deze zomer je hart ophalen! Je vindt namelijk niets fijner dan je te omringen met je gezin, familie of vrienden, en dat is precies wat de planeten voor jou in petto hebben. Of je nu gaat genieten in eigen tuin of naar een zonnige zomerbestemming vertrekt, er staan je heerlijke quality momenten met je dierbaren te wachten. Let er wel op dat je niet te veel gaat zorgen voor iedereen. Sta ook toe dat jij verzorgd wordt en geniet daarvan. Voor je relatie wordt dit eveneens een topzomer. Eindelijk is er tijd voor ellenlange gesprekken onder de sterrenhemel en voor intimiteit.

Healthy Summer 2019

Aan het begin van de zomer kun je best moe zijn. Dat is niet raar, want je hebt veel meegemaakt en als gevoelsteken laat dat je niet onberoerd. Het is belangrijk dat je je gevoelens en emoties niet opkropt, zoals je geneigd bent te doen. Deel je zorgen en verdriet met je lief of een goede vriendin, dan voel je je snel weer beter. Leer beter voor jezelf te zorgen in plaats van altijd maar klaar te staan voor anderen. Daar kun je deze zomer mee beginnen. Je gaat namelijk te vaak over je grenzen heen en dat laat je uitgeput achter. Dat mag veranderen.

Yogapose: De krokodil (Jathara Parivartanasana)

Kreeften kampen vaak met buik- en borstproblemen en ze hebben regelmatig last van de spijsvertering. Deze bijzondere pose masseert de buikorganen door de draaiing. Hierdoor kom je ook lekker tot rust.

kreeft Zomerhoroscoop Kreeft: Je wordt omringd door vrienden en familieWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF