fbpx

Zomerhoroscoop Boogschutter: Leef meer in het hier en nu

Er staat ons een heerlijke zomer te wachten. Wat hebben de sterren voor jou in petto? Astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis doet haar voorspelling voor jou op happy & healthy-gebied. Corine van Zoelen legt uit welke yogapose bij jouw sterrenbeeld past (illustratie gemaakt door Karmijn Simons). Bekijk hier de andere zomerhoroscopen.

Boogschutter: 23 november t/m 21 december

Happy Summer 2019

Met de planeet Jupiter aan je zijde, staat je een heerlijke, positieve zomer te wachten. De kans is groot dat je een verre reis gaat maken of dat er sportieve activiteiten op het programma staan. Actief bezig zijn in de buitenlucht vind je als vuurteken heerlijk, zeker tijdens je vakantie. Je raakt geïnspireerd door de mensen die je op je vakantiebestemming ontmoet of de bijzondere plekken die je daar bezoekt. Er gaat een heel nieuwe wereld voor je open; je bent regelmatig diep onder de indruk. Maar pas op dat je niet te veel wilt in een té korte tijd. Dat gaat ten koste van de beleving en de ontspanning.

Healthy Summer 2019

Door je actieve, ondernemende en enthousiaste aard, kun je soms te veel hooi op je vork nemen. In die valkuil ben je de afgelopen tijd regelmatig getrapt en ook op vakantie kun je die neiging hebben. Wil je niet uitgeput of opgebrand terugkomen van je reis, plan dan je dag niet te vol. Leef meer in het hier en nu, en doe vaker iets spontaan. Voel je dat je rust nodig hebt? Geef je daar dan aan over. Daar doe je jezelf én je algehele gezondheid een groot plezier mee.

Yogapose: De halve maan (Ardha Chandrasana)

De zwakke plekken bij een Boogschutter zijn de dijen, de heupen en de lever. Met deze yogapose versterk je je lendenwervels, buikspieren en dijbenen, en krijg je een beter evenwichtsgevoel.

boogschutter Zomerhoroscoop Boogschutter: Leef meer in het hier en nuWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF