fbpx

Zomereditie WENDY ligt nu in de winkel

In de nieuwe WENDY met het thema “Samen de zomer in” bespreken Wendy van Dijk en Linda de Mol het spannendste tijdperk dat voor hen aanbreekt. Ze gaan samen proberen om bij SBS de kijkcijfers te verbeteren. Gaat het ze lukken om er een succes van te maken? Ze staan in elk geval te popelen: no guts no glory, dus… let the games begin! 

Het interview zit vol openhartige uitspraken, zoals…

Wendy over het einde van The Voice: ‘Ja, dat voelt raar. Ik heb goed afscheid genomen bij RTL, maar eenmaal thuis voelde ik me even heel eenzaam en verdrietig. Even de paniek: ben ik niet te vroeg weggedaan? Toen ik voor Talpa koos, was het nog onzeker waar The Voice naartoe zou gaan.

Linda over kijkcijfers: ‘Als we straks een miljoen kijkers halen, gaan de flessen champagne open en de vlaggen uit. En bij Net5 hebben we al een hit als we boven de 400.000 kijkers komen.

Linda over de toekomst: ‘Ik hoop dat ik dik in de negentig mag worden. Ik kan niet wachten tot de kleinkinderen er zijn. Dat lijkt me nou weer zo leuk! Ik denk dat ik tot op hoge leeftijd blijf werken. Misschien wel tot mijn dood.’

Wendy over haar overstap: ‘Dit is mijn moment om opnieuw te beginnen. Terug bij de zender waar ik ben begonnen. Dat was mijn motivatie. Hart in Aktie, diep in mij zit dat ik dat weer zou willen terughalen. En ik hoop dat wij samen wat gaan doen. In de film of in een serie.’

Verder in dit zomernummer van WENDY:

  • Twee moeders geboren: ex-hockey internationals Naomi van As en Ellen Hoog, vriendinnen voor het leven, samen zwanger. ‘Echt te gek was het, we delen zo veel samen’.
  • Dochter van Nicolette Kluijver bezorgt moeder de schrik van haar leven.
  • Anouk Smulders op yogareis: ‘Ik voel kracht voor mijn zus, kracht voor mijn familie, kracht voor mijn gezin’.
  • Happy & Healthy zomerhoroscoop: wat hebben de sterren voor jou in petto?
  • Zomers leesplezier: een fijne leesbijlage, met de topboeken voor deze zomer en een kort spannend verhaal van bestsellerschrijfster Loes den Hollander.

Cover WENDY 29

Kan je ook al niet wachten op het volgende nummer?

Dan wordt het misschien tijd voor een lange relatie! Klik hier om je in te schrijven voor een abonnement.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF