fbpx

Zo wordt in de file staan met je kinderen wél leuk!

Mam, zijn we er al? Ik wil naar huis… Mag ik de iPad? Het is weer zover: file. Niets werkt meer op je zenuwen dan gefrustreerde mensen die honger hebben en naar huis willen (inclusief jijzelf) plus je kinderen op de achterbank die ditzelfde probleem hebben. Om ze nou alweer die iPad te geven zodat ze weer een tijdje zoet zijn, gaat een beetje tegen je principes in. Don’t worry, wij hebben de oplossing voor je!

Snelweg Sprookjes

Snelweg Sprookjes is een nieuwe interactieve luisterapp voor kinderen (4-11 jaar oud) die ervoor zorgt dat een autoritje er niet zomaar eentje wordt. Het wordt iets magisch. Dagelijks brengen duizenden kinderen tijd door in de auto. Met deze nieuwe app wordt er een interactief voorleesmoment gecreëerd voor het hele gezin. De sprookjes zijn geschreven door de beste kinderboekenschrijvers van Nederland. De app betrekt keer op keer de locatie op de snelweg, het tijdstip van de dag, het weer en het overige verkeer bij het sprookje. De buitenwereld wordt zo als het ware in de auto gebracht. Weg met die schermpjes, kijk lekker naar buiten!

Magie in de auto

De app werkt op alle snelwegen in Nederland. Om de sprookjes te laten inspelen op de omgeving, zijn de snelwegen hiervoor speciaal in kaart gebracht met een focus op bepaalde elementen, zoals tunnels, borden en molens. Zodra je langs zo’n element rijdt, reageert het sprookje hier weer op. Hoe magisch is dat?! Kinderen blij, jij blij!

Je kunt de app nu downloaden in de app store of hier in de play store.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF