fbpx

Zo vierden wij Wendy’s feest!

Gisteren was het een extra speciale dag. We lanceerden het 25e nummer van WENDY magazine en Wendy was jarig! Dit waren genoeg redenen voor een feestje! Voor het 25e nummer van het magazine zijn we op zoek gegaan naar 25 vrouwen met de naam: Wendy van Dijk, en die vonden we. Wat een leuke vrouwen en wat een mooie verhalen, dit kunnen we natuurlijk niet zomaar onopgemerkt voorbij laten gaan. Vandaar dat we afgelopen dinsdag extra veel te vieren hadden.

Door middel van een grote touringbus van BrouwerTours hebben we een tour gedaan langs verschillende mediabedrijven. De dag begon vroeg met een radio uitzending bij Gerard Ekdom op radio 10, daarna zijn de Wendy’s doorgereden naar Koffietijd en eindigden we in Hooge Vuursche bij een prachtig kasteel voor Wendy’s verjaardagslunch. We werden ontvangen in een mooi versierde zaal met lekkere hapjes en een super mooie taart. Tot slot ging het ook nog eens sneeuwen en eindigde deze dag echt als een sprookje!


9a559a8a 3225 4498 8bbb 91ba9753dc30 Zo vierden wij Wendy's feest! thumb IMG 6848 1024 Zo vierden wij Wendy's feest!  thumb IMG 6859 1024 Zo vierden wij Wendy's feest!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF