fbpx

Zo verwen je je vader op Vaderdag!

Vaderdag is een speciale gelegenheid om je vader te laten zien hoeveel hij voor jou betekent. Het is een dag om hem te verwennen en je waardering te tonen. Heb je nog wat inspiratie nodig hoe je dit kunt doen? Lees dan hier hoe je voor een geslaagde Vaderdag zorgt!

Ontspanning

Vaders die alle ballen omhoog moeten houden, kunnen wel wat ontspanning gebruiken. Ze verdienen het om op Vaderdag helemaal in de watten gelegd te worden. Je kunt hem verwennen door hem een verzorgingsset cadeau* te geven, zoals deze van La Rhodé.

Deze giftbox voor Vaderdag bevat de ‘Ocean Waves’ zeep met zakje en een heerlijke body butter. Deze producten zijn geschikt voor gebruik op het gezicht én lichaam, dus zijn ze ideaal voor de drukke vader! De zeep, geformuleerd met duurzame olie en een mooie blauwe kleur, afkomstig van de indigo plant, is goed te gebruiken tijdens het scheren. Hij reinigt zonder uit te drogen, top dus! De body butter voedt en hydrateert de huid met oliën en boters. De geur voor de zeep en body butter is afkomstig uit geperste cipres en kaffir limoen oliën. Dit creëert een subtiele frisse en houtachtige geur. Het biologisch afbreekbare zeepzakje, dat ook in de cadeauset zit, is een handige toevoeging om je zeep in te bewaren in de badkamer.

La Rhodé produceert verzorgingsproducten geïnspireerd op de natuur, die 100% natuurlijk en duurzaam gemaakt zijn. Dit maakt ze geschikt voor alle huidtypes, zelfs gevoelige huid. Bovendien zijn alle producten parabeen-, sulfaat-, silicone- en plasticvrij. 

*Met code vaderdag15 krijg je 15% korting op de box! Deze code is geldig t/m 18 juni 2023.

Kleinigheidjes

Kleine attenties kunnen ook een groot verschil maken op Vaderdag. Maak je vader blij met klusjes overnemen die hij normaal zou doen. Misschien is dit de was doen, het gras maaien of de planten water geven. Zo laat je hem ontspannen, door hem de tijd die hij normaal gesproken hieraan besteedt te geven om lekker niks te doen.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF