fbpx

Zo transformeer je je badkamer zonder een grote verbouwing

De badkamer is een hele belangrijke ruimte in ons huis, maar hij wordt vaak over het hoofd gezien wanneer we ons huis een grote opknapbeurt geven. Gelukkig hoef je geen grootschalige verbouwingen te doen om je badkamer een nieuw leven te geven. Met deze tips geef je je badkamer een make-over!

Vervang de badkameraccessoires

Kleine details kunnen vaak een groot verschil maken in de look van een kamer. Vervang je oude handdoekenrek, wc rolhouder, zeepbakje, tandenborstelhouders en andere accessoires. Zorg ervoor dat alle accessoires consistent zijn in stijl en kleur. Zo creëer je namelijk een luxueus en rustig gevoel in de kamer.

Verf je muren

Een van de goedkoopste manieren om je badkamer een frisse look te geven, is door de muren te verven. Kies een verfkleur die past bij de sfeer die je wilt creëren. Lichtere kleuren laten de ruimte groter lijken, en zijn beter voor badkamers met weinig daglicht. Donkere kleuren geven een gevoel van luxe en warmte. Bij het kiezen van verf, moet je verf kiezen die geschikt is voor de vochtige omgeving van een badkamer.

Voeg opslag toe

Een opgeruimde badkamer ziet er meteen stijlvoller en schoner uit. Voeg extra opslagruimte toe waar dit kan met planken, manden, of een kastje. Hiermee maak je het jezelf makkelijker om je rommel op te ruimen, en krijgt je badkamer een opgeruimde uitstraling.

Knap je badkamermeubels op

Als je het budget hebt, kun je je badkamermeubels vervangen voor nieuwere modellen. Je kunt iets soortgelijks kiezen wat nieuw en fris is, of een hele andere stijl kiezen voor een extreme makeover. Als je geen geld wilt uitgeven aan nieuwe meubels, of je de tijd er niet aan wilt besteden, dan kun je er ook voor kiezen om je huidige meubels op te knappen. Je kunt kastjes verven of beplakken met interieurfolie, en deurhendels en knoppen vervangen. Zo krijgt een meubel alweer een nieuwe look zonder een hele verbouwing!

Vervang badkamertegels

Het vernieuwen van je badkamertegels kan de uitstraling van je badkamer volledig transformeren. Kies materialen die makkelijk schoon te maken zijn, en heel belangrijk: waterbestendig zijn. Bij Tegelsinhuis.nl zijn er enorm veel tegelpatronen en kleuren waaruit je kunt kiezen om je badkamer de sfeer te geven die je wilt. De waterbestendigheid van je voegen is even belangrijk als die van de tegels, dus let hier ook goed op!

Met een paar eenvoudige aanpassingen kun je je badkamer een snelle en gemakkelijke make-over geven, die de uitstraling van de ruimte verbetert. Maak jouw badkamer je eigen oase van ontspanning en stijl, waar je iedere dag van kunt genieten!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF