fbpx

Zo overleef jij een urenlange vliegreis

Niet iedereen zit relaxed en ontspannen in een vliegtuig. Zeker niet als er een urenlange vliegreis op de planning staat. Weinig bewegingsruimte,  je krijgt last van je spieren, je huid raakt langzaam uitgedroogd en je voelt je vies als je eindelijk het vliegtuig uit rolt. Maar ja, je bent wel op je droombestemming!

1) Comfortabele kleding

Niets is zo vervelend als te strakke kleding aan hebben in een vliegtuig. Trek die te grote sweater aan, gecombineerd met je favoriete broek.

2) Hygiëne

Met zoveel mensen om je heen, is het niet gek als je een griepje oploopt. Wie liever save than sorry is (zeker op intercontinentale reizen) stopt antibacteriële gel in haar tas om toch helemaal hygiënisch te reizen.

3) Sleepingbeauty

Probeer het zo chill en comfortabel voor jezelf te maken. Neem een nekkussen mee en smeer een lekker maskertje op je gezicht. Sluit je ogen en maak je klaar voor een powernap.

4) Zo vliegt de tijd

Is er een film die al erg lang op je lijstje staat? Dan is een lange vlucht de uitgelezen kans om die te bekijken. Vliegtuigmaatschappijen bieden vaak gratis een enorm scala aan films, series en games aan.

5) Water drinken

Hoe gezellig het ook klinkt, een wijntje in het vliegtuig is niet altijd handig. Het drinken van veel water op een lange vlucht is een must. De droge lucht in het vliegtuig kan (net als alcohol) het lichaam uitdrogen en verergert de jetlag.

6) Wees sociaal

Staat er een hele lange vlucht op de planning? Het kan geen kwaad om je buurman/buurvrouw te begroeten. Misschien blijft het daarbij, maar wie weet houdt je er ook iets moois aan over.

7) Neem pauze

Uren stilzitten kan soms ook erg vermoeiend zijn. Loop een rondje door het vliegtuig en neem een plas-pauze.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF