fbpx

Zó krijg je in bed wat JIJ wil

Hoe krijg je in bed wat je wil? Je raadt het al: praat erover! En niet zomaar een gesprek, maar hét seksgesprek. Hét seksgesprek voeren in een kunst, maar hoe voer je zo’n gesprek? Sex counselor Guusje Wannet, van Sensual Glow, helpt je daarbij! In onze nieuwe vlogserie geeft zij allerlei tips om je relatie een boost te geven.

Bekijk de vlog hier

In deze vlog vertelt Guusje wat JIJ eraan kunt doen, zodat je in bed krijgt wat je wil. Het begint namelijk gewoon bij jezelf. Vergeet niet te abonneren op ons YouTube kanaal. Zo hoef je niets te missen!

Over Guusje

Guusje houdt zich altijd bezig met de vraag hoe ze haar liefdesleven en dat van anderen spectaculair kan houden. In haar vlogs neemt ze jou mee van tantra tot seksuele wetenschap. En onderzoekt ze lessen in de verleiding, liefhebben en sensualiteit. In haar praktijk Sensual Glow werkt Guusje als seksualiteit-, liefde- en relatiecoach met vrouwen en koppels die meer betekenis willen geven aan hun liefdesleven. Volg Guusje op Instagram om niks van haar te hoeven missen!

https://www.instagram.com/p/Bu3LrmpFUzw/WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF