fbpx

Zo kies je een goed cadeau voor elke gelegenheid

Bij elke gelegenheid past wel een cadeau. Maar het kan vaak best lastig zijn om een geschikt cadeau te verzinnen. Wat geef je bijvoorbeeld je moeder, je vader of je broer die alles al heeft? Gelukkig hebben we wat goede tips voor elke gelegenheid!

Passend bij de gelegenheid

Een goed cadeau moet passen bij de gelegenheid en de persoon. Iedereen wilt overigens graag iets unieks ontvangen, in plaats van een standaard cadeau. Denk dus goed na wat de persoon in kwestie écht blij zou maken. Een enveloppe met geld bij de trouwerij hoort erbij, maar dat betekent niet dat je daarom geen mooi cadeau meer hoeft te regelen. Maar hoe verzin je dit? We zetten een paar ideeën voor je op een rij.

Cadeau met Pasen

Het is lente. Maar welk cadeau geef je met Pasen? Een eierprikker of een eierdop mag dan wel handig zijn, maar het getuigd van weinig originaliteit. Gelukkig zijn er nog genoeg andere paasgeschenken die je kunt geven op deze feestdagen. Bijvoorbeeld een lekker luchtje, verzorgingsproducten of iets kleurigs.

Cadeau met Kerst

Sinterklaas is achter de rug en het aftellen naar de laatste dagen van het jaar is begonnen. Met welk cadeau kun je dit seizoen dan het best vieren? Er ligt al genoeg chocola in de winkel, dus kies eens voor iets anders. Kies bijvoorbeeld eens voor een adventskalender met verschillende geurtjes. Dat is een ideaal cadeau voor iedereen die graag goed voor zichzelf zorgt!

Cadeau bij een trouwerij

Ook bij een bruiloft kun je een mooi persoonlijk cadeau geven. Het beste cadeau is iets wat echt met het bruidspaar te maken heeft, zoals bijvoorbeeld een wereldkaart van waar het bruidspaar elkaar ontmoet hebben, of bijvoorbeeld een weekendje weg, zodat ze nog meer tijd samen kunnen besteden.

Cadeau bij een geboorte

Wat kan je geven bij de geboorte van een kleine? Je hebt wellicht net de babyshower achter de rug, dus vraagt je af wat je nog meer kan geven. Kleding voor pasgeborenen is vaak aan de prijzige kant. Daarom is het nu geen tijd voor creatieve cadeaus, maar voor praktische giften. Rompertjes, shirtjes, broekjes, een luiertas, kinderwagen… alles wat je maar nodig hebt voor een pasgeborene. Hier zullen de nieuwe ouders vast en zeker erg blij mee zijn!

Cadeau bij een verjaardag

Voor een verjaardag is er geen cadeau dat ‘altijd goed’ is. Geld of een waardebon kan handig zijn, maar is niet heel origineel. Kies voor een leuk cadeau dat echt bij de persoon past. Is de jarige een echte sporter of juist een zoetekauw? Geef dan bijvoorbeeld eens een snoeppakket of hardloopschoenen cadeau. Of juist een mooi sieraad voor de echte liefhebber. Voor het beste cadeau verdiep je je eerst goed in de interesses van de ontvanger.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF