fbpx

Zo geniet jij optimaal van je zondagavond

Zondagavond. Het einde van een fijn weekend. Het begin van een nieuwe week vol nieuwe uitdagingen, tegenslagen en overwinningen. Het kan soms wat beklemmend voelen. Hoe zorg je ervoor dat je rustig de nieuwe week in gaat en optimaal geniet van deze laatste avond vrije tijd?

Gun jezelf het beste van het beste

Lekker op de bank met een kop thee, goede film en reep chocolade of een healthy snack? Waarom niet! Jij verdient dit. Kies voor een lekker gezichtsmasker, lak je nagels, sit back and relax. Nu het nog kan.

Maak je ook vooral niet teveel zorgen over wat er nog komen gaat. Je bent nu nog vrij. Laat je hoofd dan ook vrij zijn. Vrij van vervelende gedachten, zorgen en stress. Lukt het echt niet om tot rust te komen? Probeer dan yoga-oefeningen eens of ga mediteren. Probeer in het hier en nu te leven en bewust te zijn van het feit dat weekenden zijn om van te genieten. En doe dit vervolgens ook.

Plan alvast leuke afspraken

Blijf jij opzien tegen de rest van de week? Zorg er dan voor dat je ook wat leuke afspraken plant om naar uit te kijken. Woensdagavond naar de film? Vrijdagavond uit eten met het gezin? En maandag even lunchen met een vriendin? Door dit soort afspraken krijg je zin in de werkweek en overschaduwen de vele leuke afspraken de minder leuke.

Geniet!

Nee, het klopt. De zondagavond is geen zaterdagmiddag. Een dag waarop je ongetwijfeld meer kunt genieten van je weekend. Toch heeft ook de zondagavond genoeg om van te genieten. Vergeet ook niet dat je van op tijd naar bed gaan erg kunt genieten. Gewoon eens om 21.00 uur het bed in, boek mee en lekker tot rust komen. Wedden dat jij op maandag totaal geen last meer hebt van een maandagdip of ochtendhumeur?WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF