fbpx

Zo geef jij jouw interieur een bohememian Ibiza vibe

Wendy is gek op Ibiza! Daarom geven wij speciale events vaak een bohemian touch. Wil jij ook een Ibiza inspired feestje geven? Dat kan heel makkelijk met de leuke spulletjes van Ma Maison.

Ibiza inspired vibe

Sabrina en Marjon hebben een passie voor interieur én het zonnige eiland Ibiza. Een en een is natuurlijk twee. In 2011 besloten moeder en dochter dan ook om hun krachten te bundelen. Ma Maison opende haar deuren. Ze geven interieurs en events zo echt een bohemian Ibiza inspired vibe. Van brocante kasten in zachte pastels tot neon mandala’s, van boho tipi tenten tot kleurrijke bloemenbogen, alles kan! Ma Maison tovert meubelstukken en accessoires om naar jouw wens. Alle items kunnen volledig gerestaureerd en geschilderd worden in het eigen atelier.

https://www.instagram.com/p/BxHI1Amlc_m/

Tweede leven voor je meubel

De authentieke brocante meubels van Ma Maison zijn gemaakt van oud grenen hout of eiken hout. De kasten en commodes en andere meubels worden eerst geloogd, schoongemaakt of geschuurd. Dit logen of schoonmaken gebeurt op natuurlijke basis. Logen of chemisch reinigen, ook wel beter bekend als ontlakken, verwijdert alle verf-, beits-, en laklagen zonder dat het hout aangetast wordt. Na het logen en/of chemische reinigen is het meubel klaar voor zijn tweede leven. Bekijk hier de volledige collectie.

https://www.instagram.com/p/BeuXigwlUaS/

Feestje!

Wil jij binnenkort een thema feestje geven of een champagne high tea? Van vrijgezellenfeest tot verjaardag of gewoon een borrel met vriendinnen. Van thee tot champagne en van hapjes tot volledige diners. Bij Ma Maison ben je aan het juiste adres!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF