fbpx

Zo geef jij anderen en jezelf een goed gevoel

Je bent moedig.. Je bent genoeg… Je bent jezelf…  Hoe fijn is het om te horen dat je moedig bent? En hoe fijn is het om aan je vrienden te vertellen dat ze genoeg zijn? Je kent het vast wel, dat ene complimentje waar je je van binnen de hele dag warm door voelt. Vooral nu de cozy wintertijden eraan komen en de dagen eerder donker worden. Het perfecte moment om je vrienden en jezelf te laten stralen. Het is heel simpel en een klein gebaar kan iemand ervaren als een groot geschenk! Deze maand staat bij WENDY helemaal in het teken van ‘Het Liefste Nummer Ooit’. dus geven wij je graag tips over hoe lief jij voor anderen kunt zijn en hoe makkelijk het eigenlijk is om een complimentje te geven.

 

https://www.instagram.com/p/Bowoq5uiIce/?utm_source=ig_web_copy_link

Tips voor het geven van een compliment

  1. Zeggen wat je denkt: Vind je die dag dat iemand er goed uitziet? Vertel het! Niets is leuker dan spontaan een complimentje ontvangen en het is een win-winsituatie, want niet alleen heb jij iemand een fijn gevoel bezorgd. maar ook is het goed voor je eigen zelfvertrouwen.
  2. Meen het: Wanneer jij in je eigen compliment gelooft en het ook echt meent, komt het veel oprechter en eerlijker over. Het complimentje vloeit er dan ook sneller uit in plaats van dat het te geforceerd over komt.
  3. Wees specifiek en creatief: Wanneer je origineel en specifieker bent, komt je compliment vaak beter bij een ander binnen, waardoor je je doel van het geven van het compliment goed bereikt!
  4. Schrijf het op een kaartje: Als je te bang bent om iemand face-to-face een complimentje te geven, kun je je ook verwoorden door een kaartje te geven. Niet alleen kan je je zo goed uiten, maar de ontvanger kan het kaartje ook fysiek bij zich dragen. 

Adventskalender met lieve woordjes voor iemand die je lief hebt

De Adventskalender van Thuisgoed maakt de donkere dagen voor kerst wat lichter, met 24 kaartjes met lieve, bemoedigende, warme woorden. De kalender telt af van 1 december tot kerstavond op 24 december. In het mooie  bedrukte doosje vind je 24 milieuvriendelijk gedrukte kaartjes met botanische illustratie en 4 glitterkaarsjes, voor elke adventsweek één. Het is het ultieme cadeautje voor jezelf of voor een vriend/vriendin die in deze tijd wel wat lieve woorden kan gebruiken. Dus ‘spread the love’ deze winter!

https://www.instagram.com/p/Bp34n91A-t0/?utm_source=ig_web_copy_link

Sinds 28 november ligt de nieuwe WENDY ‘Het liefste Nummer Ooit’ in de winkel! Hoe lief ben jij eigenlijk voor je dierbaren? Vertel het ons en de persoon die je lief hebt op Facebook of Instagram en vergeet niet #ikhebjelief toe te voegen. De liefste liefdesverklaringen delen we op Wendyonline.nl en onze socialkanalen!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF