fbpx

WINNEN: wooncheque t.w.v. €250,- namens Woonmall Alexandrium

Oktober is van start gegaan en staat helemaal in het teken van wonen. Hoe leuk is het om in de herfstvakantie lekker te shoppen zodat jij je interieur helemaal herfst-proof kan maken? Wij geven dit keer een te gekke prijs weg, namelijk een wooncheque ter waarde van €250,- namens Woonmall Alexandrium. Meedoen om kans te maken is heel simpel… 

55 woonwinkels onder 1 dak

Een Woonmall van 60.000 m² in totaal, vol meubelwinkels waar iedereen vindt wat hij nodig heeft. Bent je op zoek naar een lekkere bank, een heerlijke fauteuil, gezellige eetkamerstoelen? Dan zal je bij Woonmall Alexandrium ongetwijfeld slagen! Met lege handen naar huis is geen optie. Met maar liefst 55 woonwinkels onder één dak is hier echt alles te vinden voor in huis.

Win!

Wil jij kans maken op wooncheque van €250,- die je bij Woonmall Alexandrium kunt besteden? Ga naar onze Facebookpagina of Instagramfeed, volg ons en laat in een reactie weten waar jij deze cheque graag aan zou willen besteden. Like ook even de Facebookpagina van Alexandrium en schrijf je in op hun nieuwsbrief om extra kans te maken op deze mooie prijs. Je kunt tot dinsdag 9 oktober meedoen.

woonmall alexandrium

 

 

 

 

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF