fbpx

Winnen: steigerhouten bed van Livengo

Ben jij ook zo’n liefhebber van slapen? Of is jouw bed wel een keer aan vernieuwing toe? Slapen is enorm belangrijk voor je. Het zorgt namelijk voor een goede weerstand en een beter geheugen. Wij geven deze week een geweldig steigerhouten bed weg van Livengo. Dit stoere bed zorgt voor een heerlijke nachtrust en geeft jouw slaapkamer een geweldige uitstraling!

Livengo steigerhouten bed Modern

Een bed van steigerhout is totaal iets nieuws! Je kiest echt voor iets anders, maar vooral kies je voor strak en stoer. Het is een ware sfeermaker. Dit moderne bed heeft een tijdloze look en kan dus jaren mee! Het past in veel verschillende slaapkamerstijlen en is in diverse wash-kleuren verkrijgbaar: white wash, grey wash, antraciet wash en transparante beits.
Livengo Bed

Net even iets anders?

Dit bed kan wel tegen een stootje! Het is aangevuld met een hoofdbord en bijpassende nachtkastjes. Voor het hoofdbord kun je uit verschillende hoogtes kiezen. Ook de keuze uit nachtkastjes is erg divers. Het steigerhouten bed wordt drie keer geschuurd en geborsteld, zodat het splintervrij is. De nachten kunnen dus niet lang genoeg duren in dit heerlijke bed!

WIN!

Reageer in de comments op onze sociale media-kanalen Instagram en Facebook waarom jij degene bent die dit stoere en moderne bed verdient. Wie weet lig jij binnenkort wel heerlijk weg te dromen! WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF