fbpx

Winnen: overnachting in kampeerbus in Drenthe + 3-gangen diner en theaterspektakel Mammoet

Even weg uit de drukte. Tijd voor elkaar en voor jezelf. In de Oerprovincie van Nederland gaat dat bijna vanzelf. Zet de wereld om je heen even op pauze en laad jezelf op in Drenthe! Win een onvergetelijk verblijf in Drenthe voor twee personen van 21 tot 22 juli. Je krijgt een heerlijk 3-gangen diner in Restaurant Vlint 21 in Borger en daarna geniet je van Mammoet, een uniek theaterspektakel midden in de natuur. Je overnacht in de unieke Tralaluna kampeerbus Tante Toos op Camping de Berken in Gasselte.

Restaurant Vlint 21

Vlint 21 in Borger is een modern en jong restaurant. In deze keuken wordt vooral gebruik gemaakt van OER producten; robuust & puur voor de vleeseter én de veganist.

20190408 145614 e1560436798731 Winnen: overnachting in kampeerbus in Drenthe + 3-gangen diner en theaterspektakel Mammoet

Theaterspektakel Mammoet

Midden in de Drentse natuur beleef je deze zomer een uniek theaterspektakel. De makers van Het Pauperparadijs brengen je deze zomer Mammoet. Een nieuwe, unieke theaterervaring in Drenthe, dé Oerprovincie van Nederland. Het muziektheaterspektakel brengt de nooit eerder vertoonde Heilige Mammoetjacht en onthult geheimen uit de oertijd, die wij nu hard nodig hebben. Want zijn wij mensen eigenlijk wel gemaakt voor het leven dat wij nu leiden? In een prachtige setting, middenin de natuur op het Buinerveld in Buinen, gaan goeroe Urdward en zijn vrouw Freya het publiek voor naar een betere toekomst. Door terug te keren naar de oertijd willen ze ons weer verbinden met elkaar en onze omgeving. Maar zijn hun grote idealen wel bestand tegen de werkelijkheid van alledag?

MAMMOET genootschap Winnen: overnachting in kampeerbus in Drenthe + 3-gangen diner en theaterspektakel Mammoet

Een onvergetelijke overnachting in Tralaluna: Tante Toos

Na het bezoek aan het theaterspektakel slaap je op Camping de Berken in de unieke Tralaluna kampeerbus, Tante Toos. Tante Toos is een schatje uit 1964, uniek in haar soort. In de basis een Ford Taunis Transit uit 1964, na een ongelukje in haar eerste levensmaanden herboren tot deze beauty. Geschikt voor2 à 3 personen.

  • Tante Toos heeft zithoek met rondom een raampartij voor de mooiste uitkijk.
  • Uiteraard gordijntjes want tevens is hier het slaapvertrek, nadat je de tafel en banken omlegt tot een tweepersoonsbed. Met een extra dekmatras en een heerlijk dekbed dikke prima slapen. Daarnaast is een eenpersoons slaapplek aanwezig. En ga je On the Spot? Laat ons een bijzettentje regelen en voilà, iedereen kan mee!
  • Kokkerellen met Tante Toos is altijd een feest. Alles daarvoor is aanwezig: keukentje met aanrecht, wasbak, stromend water, gaskookstel en minibar. Uiteraard ontbreekt niet het vrolijke keukengerei en serviesgoed.
  • Opgemaakte dekbedden, theedoeken en badlakens liggen fris als je wenst gewassen klaar.
  • Voor de vrijetijdsbesteding zijn er o.a. spelletjes, leesgoed en een tas vol punnik/haak/brei en borduurwerk. Ministeck erbij, radiootje aan en je maakt je eigen good all times.
  • Omdat het ook fijn is buiten te zitten, neemt Tante Toos haar buitenmeubilair steevast mee. Voor de frisse momenten is een elektrisch kacheltje je troost.
  • Een ToeristinfoDoos met (fiets/wandel) kaarten en allerhande toeristische informatie brengt je verder van huis.
  • Tante Toos heeft een stoere luifel. Of als je langer op een plek staat en dit wenst, een voortent met franjes!

Kampeerbusje Tante Toos e1560436867573 Winnen: overnachting in kampeerbus in Drenthe + 3-gangen diner en theaterspektakel Mammoet

Camping de Berken

Camping de Berken is een comfortabele 4 sterren camping in Drenthe met een kleinschalig karakter. De camping ligt in Gasselte, midden op de Hondsrug. Gelegen midden in de natuur grenst onze camping aan het unieke natuurgebied Het Drouwenerzand.

DSC0956 e1560436906857 Winnen: overnachting in kampeerbus in Drenthe + 3-gangen diner en theaterspektakel Mammoet

Win!

Ja, ja, ja, dit wil jij? Reageer dan onder ons Facebook of Instagram bericht en laat ons weten waarom jij dit weekendje weg wil winnen!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF