fbpx

Winnen: overnachting in een eilandhut in Utrecht

Een fijne plek dichtbij de stad en de natuur waar je kunt doen wat jij wilt. Bij Zwier mag je je laten leiden door wat goed voelt, je kan hier volledig je eigen ik zijn! Ontdek zelf wat positieve energie met je doet in de thuishaven van Utrecht in een eilandhut of pakschuyt!

Eilandhut

Een huisje midden op het water met een heerlijk bed, een kachel, lekkere stoelen en een keukentje. Meer heb je niet nodig, toch? Overdag kun je luieren in het gras en genieten van een oneindig uitzicht over de Vinkeveense plassen en in de avond warm je lekker op bij een potkachel. De douche is een frisse duik in het water. Dichter bij de natuur dan op dit heerlijke eilandje kom je niet!

De pakschuyt

dit is een prachtig oud schip, super-de-luxe verbouwd en van alle gemakken voorzien. Hij vaart zelfs elektrisch en dus geruisloos. Genieten van de zonsondergang met de wind door je haren doe je hier. Luxe én het genot van buiten zijn, dat is toch de perfecte combinatie?

Inspirerend bij Zwier

Wil jij geïnspireerd naar huis gaan? Of wil je totaal iets anders? Laat je inspireren door anderen bij Zwier Yoga Retreats of ga 24 uur alleen op een eilandje zitten. Alleen jij en jezelf, en Zwier verzorgd de rest. Ontdek en voel wat positieve energie met je doet!

hangmat

Ontspannen op het water

Zwier en varen is de perfecte combinatie! Suppen, sloepvaren, zeilen of kanoën.. Zwier heeft voor ieder wat wils. Waar heb je zin in? En wil je maar een paar uurtjes het water op of een hele dag? Het is jouw feestje!

sup board

Winactie: slapen aan het water!

Zou jij nou ook graag op de meest mooie plekken aan het water willen slapen? We geven tien keer een verblijf weg op een van deze leuke locaties waarvan Zwier, de vrijhaven van de stad Utrecht, er één is!

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF