fbpx

Winnen op Woensdag: win twee tickets voor kunstbeleving Unfold.art

Houd jij van kunst en van lichtshows? Dan is deze kunstbeleving van Unfold.art echt iets voor jou. In samenwerking met Cultuurdorp Westergas en in navolging van SKALAR, brengt Unfold.art de nieuwe audiovisuele lichtkunstinstallatie SORA van kunstenaarsduo NONOTAK naar het grote publiek. Verwacht januari 2023 het onverwachte en maak je klaar voor een laagdrempelig familieuitje én een mindblowing ervaring. Lees hieronder hoe je kans maakt op twee tickets voor deze kunstbeleving!

Wat kan je winnen?

Wij geven 2x 2 tickets voor de kunstvoorstelling Unfold.art t.w.v. €67,- weg.

Over Unfold.art

Unfold.art biedt een geheel nieuwe vorm van kunstbeleving waarin alle zintuigen worden geprikkeld. Een beleving die voor vervoering zorgt. Een beleving die mensen nog nooit eerder hebben gezien. Een adembenemende meeslepende ervaring in een geheel nieuwe categorie. Door samen te werken met de meest innovatieve artiesten op het gebied van kunst, technologie, new media en muziek, verlegt Unfold.art de grenzen van de verbeelding door middel van reusachtige immersive art ervaringen. Zie het als een reizend concept, met Amsterdam als beginpunt, die deze bijzondere audiovisuele ervaringen naar blackbox locaties over de hele wereld brengt, met een jaarlijks vernieuwde show. Unfold.art verlegt de grenzen van de huidige kunstscene. Op internationaal niveau uiteraard. Amsterdam is nog maar het begin van een reeks aan reizende shows.

De audiovisuele lichtkunstinstallatie is te zien van 6 januari tot en met 5 februari 2023. Adres: Westergas Haarlemmerweg 4 1014 BE Amsterdam.

Lees hier meer informatie over Unfold.art

Meedoen?

Wil jij graag naar de kunstvoorstelling van Unfold.art? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @unfold.art_ op Instagram
  • Like de post van deze win actie
  • Laat ons weten waarom jij tickets voor de kunstvoorstelling wilt winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF