fbpx

Winnen op Woensdag: win tickets voor Huishoudbeurs 2023 en ontdek Wendy’s Wereld

Wendy komt met Wendy’s Wereld naar Huishoudbeurs 2023! Een plek waar veel te beleven is: van yogaworkshops en handlezingen tot Q&A’s met verschillende BN’ers. En je maakt er kennis met de producten van SportCity, Just2BFit, DA drogisterij, Shabbies Amsterdam, The Little Green Bag, Corendon en nog veel meer. Het bezoeken waard toch? Grijp nu je kans om twee gratis tickets te winnen!

Wat kan je winnen?

Wij geven 10x 2 tickets weg voor Huishoudbeurs 2023 t.w.v. €44,00.

Huishoudbeurs 2023 is van 18 tot en met 24 februari dagelijks geopend van 11:00 uur tot 18:00 uur en op donderdag en vrijdag tot 21:00 uur.

Huishoudbeurs 2023

Van 18 tot en met 24 februari 2023 openen de deuren van Nederlands gezelligste lifestyle-evenement: De Huishoudbeurs! Je vergeet de tijd zodra je onze onvergetelijke wereld binnen stapt. Een wereld waarin je verrassende activiteiten beleeft, nieuwe smaken proeft en winkelt tussen vele unieke producten.

Wat dacht je van lifehacks op het gebied van klussen, groene vingers ontwikkelen en koken als een pro? Krijg inzicht in hoe je van jouw huis een echt thuis maakt en ga los in sportieve poses. Van comfort food tot vegetarisch: we serveren het met de beste (non-)alcoholische versnaperingen erbij. De grootste Nederlandse artiesten van dit moment komen langs. Spot goede deals en laat je verwonderen door nieuwe gadgets. Eén ding is zeker: dit uitje wil je niet missen, dát beloven we je!

Ga voor meer informatie naar huishoudbeurs.nl.

Meedoen?

Wil jij graag naar Huishoudbeurs 2023 en Wendy’s Wereld ontdekken? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @huishoudbeurs op Instagram
  • Like de post van deze win actie
  • Laat ons weten waarom jij tickets voor Huishoudbeurs 2023 wilt winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Huishoudbeurs (@huishoudbeurs)WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF