fbpx

Winnen op Woensdag: win de Skin Recovering Zijden Sleep Bundle van Dore & Rose

Dore & Rose heeft een Sleep Bundle ontwikkeld wat bijdraagt aan herstel van huid en haar tijdens je slaap. Het kussensloop en slaapmasker zijn behandeld met zilverionen technologie dat 99,7 procent van alle bacteriën elimineert. Deze zilverionen voorkomen dat bacteriën je gezicht kunnen bereiken en beschermt je tegen huidproblemen zoals acne, puistjes, onzuiverheden en roodheid. En wij mogen twee Sleep Bundles weggeven!

Wat kan je winnen?

Wij geven 2x een ‘The Skin Recovering Zijden Sleep Bundle’ weg t.w.v. €89,-

Wat zit er in de Sleep Bundle:

  • Het Skin Recovering Zijde Kussensloop (60×70)
  • Een Skin Recovering Zijden Slaapmasker
  • Premium zijden scrunchie

Het kussensloop en slaapmasker zijn behandeld met zilverionen technologie dat 99.7% van alle bacteriën elimineert. Deze zilverionen voorkomen dat bacteriën je gezicht kunnen bereiken en beschermt je tegen huidproblemen zoals acne, puistjes, onzuiverheden en roodheid.

De beste kwaliteit zijde: 22 momme moerbeizijde. Van nature hypoallergeen, ademend en super zacht op je huid. Daarnaast zorgt zijde ervoor dat je andere skincare producten een veel betere werking hebben.

100% Mulberry scrunchies die je haar niet afbreken. De laag premium zijde rond het elastiek zorgt ervoor dat je haar niet in de knoop raakt en voorkomt deuken of breken. Zijden scrunchies voorkomen haarbreuk en zijn een essentieel product voor het behoud van gezond haar. Het laat geen knik achter en is de fijnste scrunchie die jij ooit zal gebruiken.

Over Dore & Rose

Dore & Rose is opgericht in 2022 met de overtuiging dat een skincare routine net zo makkelijk moet zijn als ’s avonds naar bed gaan. Met een missie om een uniek beauty product to introduceren dat bijdraagt aan een gezondere huid, lanceerde Dore & Rose hun Skin Recovering Zijden Slaap Essentials. Behandeld met zilverionen technologie om op deze manier 99,7 procent van de bacteriën te doden die onzuiverheden veroorzaken. Deze huid herstellende items, verminderd acne en puistjes, brengt de natuurlijke oliën weer in balans, geeft een boost aan andere verzorging producten en voorkomt lijntjes en rimpels. Het enige wat je hoeft te doen, is erop te slapen! Veel mensen zijn niet bewust van de invloed dat je kussensloop heeft op je huid, gezien je er gemiddeld acht uur lang op slaapt. Katoen is een broeinest van bacteria, en bevat na drie dagen meer bacteriën dan je toilet bril.

Bekijk hier meer producten van Dore & Rose

Meedoen?

Wil jij graag een Sleep Bundle winnen?

  • Volg @wendyonlinenl & @doreandrose op Instagram
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij de The Sleep Bundle wil winnen en welke kleur je voorkeur heeft (wit of graphite)
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dore & Rose™ (@doreandrose)WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF