fbpx

Winnen op Woensdag: win Summum €125 shoptegoed

Summum viert een bijzondere mijlpaal met de feestelijke jubileumcollectie ‘Celebrate in Style’. Deze collectie nodigt vrouwen uit om elk moment, van carrièrestappen tot langdurige vriendschappen en gezellige kerstdiners, te omarmen en te vieren. Met heerlijke pasvormen, sprankelende pailletten en zachte breisels straal je niet alleen tijdens de feestdagen, maar het hele jaar door, als een herinnering om het leven in al zijn facetten te vieren. Cheers!

Wat kun je winnen?

Deze week geven wij 2x shoptegoed weg t.w.v. €125 van Summum.

Over Summum


Het Nederlandse modelabel Summum met Amsterdamse roots staat bekend om easy-to-wear collecties waarin trends en comfort samenkomen. De collectie mixt trends met tijdloze klassiekers en straalt vrouwelijkheid uit. Summum wil een wereld creëren waarin vrouwen hun veelzijdigheid omarmen en de kracht voelen om elke dag, op elk moment, te stralen. De items staan voor kwaliteit, perfecte pasvormen en draagbaarheid. Van het maken van prints voor op de stoffen tot het tekenen van de patronen en het selecteren van materialen: het volledige ontwerpproces wordt in eigen hand gehouden. Summum gelooft in een authentieke benadering als basis voor een ware stijl. Ontdek de collecties en vind de perfecte match tussen stijl en persoonlijkheid.

Meedoen?

Wil jij graag shoptegoed t.w.v. €125 winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @summumwoman op Instagram
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij shoptegoed wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

[sibwp_form id=237]WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF