fbpx

Winnen op Woensdag: win een Tuincentrumbon

In de laatste maand van het jaar voelt geen enkele plant zo vertrouwd aan als de vrolijke kerstster. Officieel bekend als de Poinsettia, geeft deze plant een kleurrijk tintje aan de winterse setting. Met haar diepgroene bladeren die dienen als een perfecte achtergrond voor de opvallende ‘sterren’, brengt de kerstster een feestelijke sfeer in huis. Vergeet de winterblues en laat je betoveren door de levendige uitstraling van de Poinsettia.

Wat kun je winnen?

Deze week geven we namens de Nederlandse Poinsettiakwekers 5x een tuincentrumbon t.w.v. €30,00 weg zodat je je huis extra gezellig kunt maken met kleurrijke kerststerren.

Over de kerstster

De kerstster komt van oorsprong uit Mexico. De botanische naam, Poinsettia, dankt de kamerplant aan zijn ontdekker Joel Poinsett. Hij was het ook die aan het begin van de 19e eeuw begon met het verrassen van familie en vrienden met kerststerren. In Amerika is de sterfdag van Joel Poinsett, 12 december, zelfs uitgeroepen tot Poinsettia Day. Familie, vrienden, buren en collega’s geven elkaar op die dag een Poinsettia cadeau. Ook in Europa heeft de plant een verbindend effect op mensen en wordt De Dag van de Kerstster steeds populairder.

Meedoen?

Wil jij graag een tuincentrumbon t.w.v. €30,00 winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @thechristmasstarop Instagram
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij een tuincentrum bon wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

[sibwp_form id=234]WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF