fbpx

Winnen op Woensdag: win een swimwear set van BARTS

De zomer is in aantocht! De witte stranden, blauwe zee en mooie vakantiebestemmingen wachten op ons. Heb jij al een bikini of badpak voor de warme zomerdagen? Zo niet, dan moet je zeker mee doen aan deze winactie.

Wat kun je winnen?

Deze week mogen wij 4x een swimwear set ter waarde van maximaal 90 euro van BARTS weggeven. Je hebt de keuze uit een bikini of een badpak.

BARTS

BARTS ontwikkelt badkleding met extra aandacht voor design, comfort en pasvorm. Vrouwen moeten zich zelfverzekerd en vrouwelijk voelen in hun lichaam. Daarom is er dit seizoen nog meer aandacht besteed aan de items om zowel een comfortabele pasvorm, als een modieuze look te garanderen.

In de zomer van 1986 begon het verhaal van Bart Koene. Hij verkocht met succes hand-genaaide zwembroeken op de stranden van Saint-Tropez. Een van de meisjes die hem hielp met verkopen wikkelde een stuk stof om haar hoofd om zichzelf tegen de zon te beschermen en al snel vroegen mensen of ze deze “coole” bandana konden kopen. Daar was het, het eureka-moment. Bart nam de beslissing om zich te concentreren op accessoires en slechts een paar jaar later werd het merk BARTS® geboren.

Meedoen?

Wil jij graag een swimwear set van BARTS winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @bartsamsterdam op Instagram en Facebook
  • Like de post van deze win actie
  • Laat in de reacties weten waarom je een swimwear set van BARTS wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

[sibwp_form id=89]WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF