fbpx

Winnen op Woensdag: win een SteamOne George staande kledingstomer

Met de SteamOne kledingstomers hoef je nooit meer bang te zijn voor strijkbout-blunders! Ze toveren delicate stoffen als zijde, om tot kreukvrije pracht, zonder risico op schade. Bonus: de hete stoom doodt bacteriën, wat betekent dat je kleding langer mooi blijft, minder vaak gewassen hoeft te worden en je energierekening lager blijft. Wat wil je nog meer?

Wat kun je winnen?

Deze week geven wij 1x een staande stomer weg t.w.v. €269 van SteamOne.

Over SteamOne

De Parijzenaren David en Olivier Gabison, de oprichters van SteamOne zijn jarenlang actief geweest in de fashion industrie met hun eigen kledingmerk. Olivier en David Gabison, van oorsprong producenten van confectiekleding, ontdekten de kledingstomer tijdens een verblijf in de Verenigde Staten. De gebroeders huurden daar met grote geplande stomers voor shows, om hun collecties te kunnen presenteren op de catwalk. Toen de twee weer terug waren in Parijs besloten ze de SteamOne hier te ontwikkelen en volledig te richten op de ontwikkeling en verkoop van kledingstomers voor de professionele en de consumentenmarkt. SteamOne heeft één missie: het bieden van de beste technologie en het mooiste ontwerp in praktische, eenvoudig te bedienen apparaten. Speciaal ontwikkeling voor de consument, waarvan de kleding perfect uit moet zien.

Meedoen?

Wil jij graag een SteamOne stomer t.w.v. €269 winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @steamone_official op Instagram
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten voor welke items jij deze stomer wil gebruiken
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF