fbpx

Winnen Op Woensdag: win een PURE by Me pakket diffuser naar keuze + etherische oliën

De diffuser is momenteel een enorme trend in interieurdecoratie. En dat is niet zonder reden! Het apparaat is ideaal voor zowel aromatherapie als in pijl houden van de juiste luchtvochtigheid in je huis. Voeg gewoon wat van onze pure etherische oliën toe voor een aangename geur en een aantrekkelijke sfeer. Met deze diffuser in huis geniet je altijd van een heerlijke geur, een warme en gezellige sfeer, en een gevoel van ontspanning. Je kunt het zelfs gebruiken als een luchtbevochtiger en een geur verspreider, waardoor het perfect is om te combineren met aromatherapie en etherische oliën.

Wat kun je winnen?

Deze week geven wij 2x een PURE by Me pakket weg inclusief diffuser naar keuze + diverse (pure) etherische oliën t.w.v. €100.

Over PURE by Me

PURE by Me is een Webshop met een uitgebreid assortiment aroma diffuser en etherische oliën.

Maud, aromatherapie expert en eigenaar van de webshop PURE by Me, weet maar al te goed hoe belangrijk het is om tijd te nemen om te ontspannen en goed in balans te zijn. Een aantal jaar geleden moest ze alle ballen laten vallen en kwam ze thuis te zitten met een behoorlijk zware burn-out. In deze burn-out heeft ze zelf ervaren hoe etherische oliën haar en haar gezin op een mooie en natuurlijke manier kunnen ondersteunen. Na het herstel heeft ze er haar missie van gemaakt om meer balans te willen creëren voor vrouwen en is ze een webshop begonnen met etherische oliën en aromadiffusers: www.purebyme.com.

Wil jij graag een PURE by Me pakket inclusief diffuser naar keuze + diverse (pure) etherische oliën winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @purebyme op Instagram
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij een PURE by Me pakket wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

[sibwp_form id=228]WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF