fbpx

Winnen op Woensdag: win een prachtig paar schoenen van ARA shoes

Het steeds duurzamer produceren van mode is één van de meest positieve ontwikkelingen in de kledingindustrie. Ara-Shoes tilt milieuvriendelijk produceren naar een hoger niveau door de klassieke modellen uit de Avio-lijn te verduurzamen. Jij kan een paar van deze schoenen winnen! 

Wat kun je winnen?

Deze week mogen wij een prachtig paar schoenen van ARA Shoes weggeven uit de nieuwe collectiesegment ‘ara a-round weggeven. De modellen uit dit nieuwe segment worden niet alleen beter geproduceerd, maar zijn nóg duurzamer door de inzet van klassieke modellen. ​

ARA Shoes

Suits me!” is wat ze graag horen bij ara. Het merk uit het Duitse Langenfeld bestaat al sinds 1949. Het familiebedrijf telt inmiddels 3300 werknemers en ontwerpt, produceert en verkoopt wereldwijd schoenen en tassen. De mix van mode, comfort en innovatieve materialen is hierbij leidend. ara Shoes staat voor de zeldzame combinatie van draagcomfort en eigentijds design. Schoenen die tegelijkertijd mooi en comfortabel zijn en passen bij de stijl, kwaliteitseisen en comfortwensen van de consument.

Meedoen?

Wil jij graag een paar schoenen van ARA Shoes winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @arashoes op Instagram en Facebook
  • Like de post van deze win actie
  • Laat in de reacties weten waarom je een paar schoenen van ARA Shoes wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

[sibwp_form id=101]

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ara Shoes (@arashoes)WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF