fbpx

Winnen op Woensdag: win een paar musthave schoenen van TOMS

De transformatie van de seizoenen inspireert vaak een frisse kijk op onze stijl. En bij TOMS hebben ze deze overgang vertaald naar een prachtige reeks herfst essentiëlen. Van stijlvolle laarzen tot veelzijdige sneakers en boots, elk paar is doordrenkt met toewijding aan comfort, kwaliteit en maatschappelijke verandering.

Wat kun je winnen?

Deze week geven wij 1x een paar schoenen naar keuze weg t.w.v. €65 van TOMS.

Over TOMS

In 2006 startte TOMS-oprichter Blake Mycoskie met het One for One®model: voor elk paar schoenen dat verkocht wordt, geven we via strategische partners een paar schoenen weg ter ondersteuning van grotere gezondheids-, opleidings- en community-ontwikkelingsprogramma’s.

Op dit moment steunt TOMS sociale initiatieven met 1/3 van de winst. Daarmee worden mensen gesteund die zich op lokaal niveau inzetten voor gelijkheid en wordt vooruitgang vanaf de basis gestimuleerd. Daarnaast zet TOMS zich in voor mentale gezondheid: Met jouw aankoop bij TOMS help je miljoenen mensen toegang te krijgen tot hulpmiddelen voor mentale gezondheid. Wear TOMS. WEAR GOOD.

Meedoen?

Wil jij graag een paar musthave sandalen van TOMS t.w.v. €65 euro winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @tomseurope op Instagram
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waar jij de schoen gaat dragen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

[sibwp_form id=219]WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF