fbpx

Winnen op Woensdag: win een lark mid bucket bag van JoHeath

Een tas kopen is iets wat vaak wordt gezien guilty pleasure. Een tas van Joheath niet, dat ie puur guiltfree plezier. Deze week hoef je helemaal geen schuldgevoel te hebben, want jij kan deze week de lark mid bucket bag van JoHeath winnen. Een duurzaam merk met tijdloze stukken, gemaakt met ethische verantwoorde materialen. Dat wil je toch in je garderobe hebben? 

Wat kun je winnen?

Deze week mogen wij 2x een tas weggeven ter waarde van 149,95 euro van JoHeath. De tas heeft een hoogte van 22 cm een breedte van 26,5 cm en een diepte van 10cm.

JoHeath

JoHeath werd afgelopen september aan de wereld voorgesteld, maar het verhaal begon al vele jaren eerder. Sinds haar jeugd op het Engelse platteland, werd Jo geïnspireerd door de vormen van de dieren in het wild om haar heen, de zwaluw in het specifiek. Het werd haar drijfveer om hun leven te vieren door middel van de taal die ze het beste sprak: design. Met jaren doorgebracht te hebben als ontwerper van schoenen- en accessoire collecties voor de topmerken in de industrie, merkte Jo dat haar behoefte naar balans, evenwicht en verandering bleef groeien.

Meedoen?

Wil jij graag deze tas van JoHeath winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @JoHeathBags op Instagram en Facebook
  • Like de post van deze win actie
  • Laat in de reacties weten waarom je deze tas van JoHeath wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF