fbpx

Winnen op woensdag: win een lang weekend in een strandhuisje in Julianadorp (door ons getest!)

Wat een heerlijk idee: je vakantiehuis op het strand. Het water tikt nog net niet je voeten aan. Het strand voelt als je eigen tuin. Vanuit je luie stoel kijk je uit over het warme zand en de kalmerende zee. Als het warm is neem je een duik, terwijl de kinderen een zandkasteel bouwen. Douchen doe je daarna gewoon ‘thuis’. Of je neemt eerst een drankje. Alle tijd. Is dit een droom of is dit echt? Het is echt. Je bent in Noord-Holland, net onder Den Helder. In een prachtige omgeving. Vakantiepark Strandhuisjes Julianadorp is een populaire vakantiebestemming. En niet voor niets. Dit is pas écht ontspannen. Wij mogen een heerlijk weekend weggeven, en onze redactie heeft het huisje ook al voor jullie getest! 

Wat kun je winnen?

Wil jij ook slapen op het strand? We mogen een lang weekend in september in een strandhuisje in Julianadorp weggeven. Heerlijk nazomeren in september! Lees hieronder hoe je mee kunt doen.

Meedoen

Meedoen met de winactie? Ga dan (voor 15 augustus) naar zomervakantieindekop.nl om kans te maken.

En om jullie een extra goede indruk te geven, hebben wij het huisje al voor jullie getest. Benieuwd naar wat wij ervan vonden? Lees hieronder dan even verder.

Wat is de eerste indruk van het vakantiehuisje?

Het huisje, dat zich letterlijk midden op het strand bevindt, voelt meteen als thuiskomen. Het heeft een fijne keuken, twee slaapkamers, een uitgebreide badkamer en een woonkamertje met tv en eettafel. Het is een klein huisje, maar heeft alles wat je nodig hebt. Want wat wil je nog meer als het heerlijke strand zich direct aan je voordeur bevindt?

Hoe is de accommodatie?

Onderweg naar de accommodatie van Vakantiepark Strandhuisjes Julianadorp zie je aan de laatste kilometers van je rit de heerlijke duinen al in de verte. Om je heen zie je landbouw en verschillende kraampjes met lokale groente, fruit en tulpen. Je rijdt letterlijk de rust al in. Aangekomen bij de accommodatie is een grote parkeerplaats waar je gemakkelijk de auto kan parkeren, het is dan nog maar een stukje lopen naar je strandhuisje. De vakantie kan nu écht beginnen.

Hoe voelt het na één nachtje slapen?

Boven in de slaapkamer ontwaak je door de heerlijke zon die je al ziet opkomen vanuit het bovenraampje. In de slaapkamer beneden zie je door de achterdeur direct de heerlijke duinen. Je voelt voornamelijk rust, geen haast, rustig opstaan. Even de theekoker aan en meteen de grote gordijnen open doen, genieten van het prachtige uitzicht. En als je de deuren open slaat, hoor je de golven en ruik je de zee. Een oase van rust, zo voelt het na een nachtje slapen.

Is strandhuisje Julianadorp een aanrader?

Wij mochten heerlijk genieten van een nachtje op het strand en dachten alleen maar; hier willen wij niet meer weg! S’avonds genieten van de zonsondergang in de fijne stoelen op de veranda en s’ochtends weer vroeg uit de veren om te genieten van de ochtendzon. Niet te vergeten dat je s’ochtends gewoon heerlijk een duik kan nemen in de frisse zee!

Is er in de buurt ook iets te doen?

In en rond Julianadorp is van alles te doen. De natuur in of iets actiefs, wat wordt het? Keuze genoeg. Met de kinderen ga je bijvoorbeeld naar de eco-vriendelijke en spectaculaire KlimVallei. Op loopafstand van je vakantiehuis kun je surfles krijgen. Of je gaat een dagje golfen – ook geschikt voor beginners. Zijn de kinderen mee? Dan kies je natuurlijk voor de minigolfbaan, want die is er ook. Geen zin om thuis te eten? Kies voor een van de vele leuke eettentjes in Den Helder. Of wandel naar een van de strandpaviljoens in de buurt en laat je verwennen. Lekker onderuit, geen haast. Totdat de zon langzaam ondergaat.

En als je er dan toch bent…

In de Kop van Noord-Holland vind je langs de weg veel boerderijwinkels en kraampjes. Bezoek ze om je verse boodschappen te verzamelen en te genieten van de verschillende streekproducten.

Kijk voor alle informatie op zomervakantieindekop.nl

Zie hieronder de beelden van strandhuisje Julianadorp

Water Wood & Stone by Audionautix | https://audionautix.com/
Music promoted by https://www.chosic.com/
Creative Commons Attribution 4.0 International (CC BY 4.0)
https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/


WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF